Vallys fuld af tro før derby om førsteplads: Vi har gang i en fed uge

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vallys fuld af tro før derby om førsteplads: Vi har gang i en fed uge

Brøndbys Nicilai Vallys reagerer, efter han har udlignet til 1-1 under superligakampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF
Brøndbys Nicilai Vallys reagerer, efter han har udlignet til 1-1 under superligakampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Brøndby har blot vundet én af sine seneste fem kampe i mesterskabsspillet, men det er ikke gået ud over selvtilliden i truppen hos Superligaens førerhold.

Det understreger Nicolai Vallys, der fredag blev kåret som årets profil i Superligaen, før søndagens topbrag mod FC KøbenhavnBrøndby Stadion.

Han ser gode chancer for sejr til Brøndby ovenpå det seneste nederlag mod FC Midtjylland.

"Jeg ser, at der er rigtig gode muligheder. Vi har god tro på tingene", siger Vallys til Brøndbys hjemmeside.

"Vi kommer fra et nederlag, og vi skal ud og revanchere os, og vi tror enormt meget på os selv, og jeg synes, at vi har gang i en god uge med god stemning og folk ved, hvad det handler om, så vi glæder os til at komme ud på stadion og mærke det hele."

Vallys har hele ugen kunnet fornemme en summen op til kampen mellem de to rivaler.

"Man kan mærke det, og man ved godt, hvad der skal ske søndag. Det føler jeg, at man kan mærke på folk."

"Der er altid en speciel uge op til derby, og denne uge er nok lidt ekstra speciel, fordi det er så tæt og den her kamp betyder det ekstra i forhold til tabellen også. Det er en fed uge", siger Vallys.

Vinderen af søndagens derby, der er meldt udsolgt, ligger nummer et i Superligaen inden de tre sidste runde. Ender det uafgjort, ligger FCM på lur til at snuppe førstepladsen.

"Det siger sig selv, det er jo kæmpe kamp, og så er det en ekstra ting, at det er så tæt. Jeg ser frem til en fantastisk kulisse, hvor vi forhåbentlig skal have tre point", siger Vallys.

Inden fjerdesidste runde denne søndag fører Brøndby med 56 point foran FCK og FCM, der begge har 55. FCK har dertil klart bedre målscore end FCM. På fjerdepladsen har FC Nordsjælland 53 point.

FCM og FCN har søndag hjemmekampe mod henholdsvis AGF og Silkeborg, der torsdag spillede pokalfinale med Silkeborg som triumfator.

Der er kickoff på Brøndby Stadion klokken 16. Brøndby vandt det seneste indbyrdes opgør i Parken med 2-1 for seks uger siden på et mål i tillægstiden.

Senest de mødtes i Brøndby vandt FCK med 3-2 den 24. september. Brøndby er ubesejret på hjemmebane siden.