Rygter sender portugiser til Aalborg for at holde pladsen varm for Juri Knorr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rygter sender portugiser til Aalborg for at holde pladsen varm for Juri Knorr

Miguel Martins i kamp for Pick Szeged
Miguel Martins i kamp for Pick SzegedProfimedia
Aalborg der onsdag kvalificerede sig til Final 4 i Köln, er tæt på at få de sidste brikker til at falde på plads, inden Juri Knorrs forventede ankomst i sommeren 2025.

Rygterne har svirret længe, og det anses som en offentlig hemmelig, at den den tyske superstjerne Juri Knorr lander i Aalborg i sommeren 2025. Tyskeren har annonceret sit stop i Rhein-Neckar Löwen, og ifølge mediet Handball World, er Aalborg ved at lande den spiller, der skal holde den danske storklub oven vande inden tyskerens ankomst.

Portugisiske Miguel Martins skulle være meget tæt på at underskrive en 1-årig kontrakt med nordjyderne. Playmakeren har siden 2021 spillet i ungarske Pick Szeged, hvor han kom til fra FC Porto i hjemlandet.

Efter Mikkel Hansens annoncerede sit karrierestop tidligere på året, ville Aalborg kun have slovenske Aleks Vlah til at dække positionen som playmaker. Derfor passer en kontrakt portugisisk landsholdsspiller fint ind i den ligning.

Aalborg kunne i løbet af sæsonen se Martins ved selvsyn, da danskerne delte indledende Champions League gruppe med ungarerne. Kampen i Ungarn endte med hjemmesejr på 34-27, hvor Martins stod for en enkelt scoring, mens det blev til to scoringer i Aalborg, da danskerne vandt med 31-26.