Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

1. Divisionsklub fyrer træner efter dårlig periode

Bo Zinck er færdig i Vendsyssel.
Bo Zinck er færdig i Vendsyssel.Profimedia
Vendsyssel FF har valgt at skille sig af med træneren Bo Zinck efter kun en enkelt sejr i halvanden måned.

Den nordjyske klub Vendsyssel FF startede sæsonen ganske udmærket med ni point i de første fire kampe i 1. Division, men siden da er det gået ned ad bakke. 

I de efterfølgende seks kampe er det blot blevet til en enkelt sejr i landets næstbedste række. Den seneste uge er Vendsyssel blevet kørt ud af banen af Brøndby i Pokalturneringen med et nederlag på 5-0, mens det i weekenden blev til et 1-0-nederlag Hvidovre

Det har nu kostet cheftræneren Bo Zinck jobbet.

Selvom Vendsyssel har ni point ned til de nederste to pladser i tabellen, så kunne bestyrelsen i Vendsyssel ikke lade Bo Zinck fortsætte i jobbet som cheftræner.

”Jeg vil gerne takke Bo og David for deres store arbejde i Vendsyssel FF. Vi har intet haft at udsætte på deres indsats og engagement, men vi må også konstatere, at resultaterne ikke har levet op til vores forventninger i den indeværende sæson. Derfor har vi besluttet at afbryde samarbejdet med virkning pr. d.d. Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med både Bo og David og ønsker dem begge alt det bedste fremover.” fortæller sportsdirektør Christian Larsen til klubbens hjemmeside.

Det vides endnu ikke, hvem der skal overtage jobbet i klubben.

”Afløserne for Bo Zinck og David Olsen er endnu ikke fundet, men blive offentliggjort snarest muligt. I den mellemliggende periode indtræder assistenttræner Thomas Thinggaard som midlertidig cheftræner.”

I næste spillerunde skal Vendsyssel spille mod Hillerød.