16.årigt Barca-talent scorede i historisk debut, da Spanien gik mål-amok

Barca-talent blev yngste debutant nogensinde, da Spanien gik mål-amok
Barca-talent blev yngste debutant nogensinde, da Spanien gik mål-amokProfimedia
Barcelonas blot 16-årige Lamine Yamal fik debut da Spanien fredag aften gik fuldstændig mål-amok på udebane mod Georgien og vandt hele 7-1

Kort før pausen blev der skrevet et nyt kapitel i Spaniens fodboldhistorie, da 16-årige Lamine Yamal kom på banen i stedet for den skadede Dani Olmo og blev den yngste spiller nogensinde til at spille for Spanien

På det tidspunkunkt var den spanske nedslagtning godt i gang efter at hjemmeholdet eller havde stået imod det spanske pres i de første tyve minutter.

Men derefter skal man ellers love for at spanierne for alvor fik på bylden, da målene raslede ind bag den sagesløse georgiske keeper Giorgi Mamardashvili.

Alvaro Morata var kampens helt store spiller for spanierne, da han scorede hat-trick men også Nico Williams, Olmo og Yamal kom på scoringlisten. Det sidste mål var et selvmål af georgiske Solomon Kvirkvelia.