Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aarhus HC får ny hovedpartner i Jyske Bank: "Yderligere fart på den ambitiøse rejse"

Aarhus HC har kurs mod toppen af dansk herrehåndbold
Aarhus HC har kurs mod toppen af dansk herrehåndboldTophaandbold.dk
Aarhus HC, som sammenslutningen af de århusianske håndboldklubber hedder, har ikke engang et år på bagen, men ambitionerne fejler bestemt ikke noget. Og nu har man fået sig en hovedpartner med økonomiske og strategiske muskler i Jyske Bank, der ifølge klubben er lidt af en ønskepartner.

Aarhus HC består af fem århusianske håndboldforeninger – Viby, Brabrand, Stavtrup, VRI og HEI – og ambitionen er at udvikle et helt nyt storhold i dansk herrehåndbold, hvor næsten 10 % af alle spillere hører hjemme omkring det århusianske.

Med Jyske Bank som hovedpartner har man nu fået sig en tilsvarende ambitiøs rygstøtte, der skal føre holdet op mod toppen af dansk håndbold. 

"Vi glæder os til samarbejdet med Jyske Bank, og vi er overbeviste om, at opbakningen fra en så anerkendt og veldrevet virksomhed som Jyske Bank kun vil bidrage til yderligere interesse fra erhvervslivet i Aarhus og resten af landet, så vi sammen kan professionalisere rammerne og organisationen omkring Aarhus HC, og dermed tage de næste skridt i retningen af at realisere vores ambitiøse målsætninger," siger Peter Bredsdorff-Larsen, der er med i bestyrelsen for Aarhus HC.

Også Jyske Bank ser store fordele i det nye samarbejde.

"Først og fremmest vil vi gerne give noget tilbage til Aarhus og støtte et fantastisk initiativ startet op af kompetente ildsjæle i byen. Med de mange elementer, vi har lagt ind i samarbejdet, vil vi gøre vores til, at initiativet får en stærk start og kommer til at gøre en forskel," fortæller afdelingsdirektør Ulla Vestergaard Madsen, der også glædes over bæredygtigheden, der ligger som en rød tråd igennem hele Aarhus HCs værdigrundlag.

"Vi lægger særligt vægt på, at Aarhus HC går i bredden og inkluderer alle håndboldklubber og dermed børn og unge – i og omkring Aarhus. Vi ønsker med vores sponsorat at bidrage til trivsel blandt børn og unge mennesker, at støtte alle de frivillige i klubberne samt sætte fokus på bæredygtighed i foreninger i hele Aarhus og opland," siger Ulla Vestergaard Madsen.