AGF og Randers deler i porten i pulserende jysk derby

AGF og Randers deler i porten i pulserende jysk derbyClaus Fisker/Ritzau Scanpix
AGF fik deres tredje uafgjorte kamp i træk, da de spillede 2-2 hjemme mod Randers i et pulserende jysk derby.

AGF og Randers FC's kampe er ofte fysiske møder med høj intensitet, og netop det var også tilfældet, da rivalerne lørdag spillede 2-2 i Superligaen.

Duellerne var i højsædet i opgøret, mens særligt AGF kæmpede med spillet på bolden.

Efter lidt mere end en time så det ud til, at Randers-angriberen Florian Danho skulle blive matchvinder, da han med en flot scoring gjorde det til 2-1.

Med lidt mere end ti minutter tilbage sørgede Mads Emil Madsen dog for et enkelt point til aarhusianerne.

Pointdelingen betyder, at AGF fortsat ligger nummer to med 19 point - to point efter FC Midtjylland på førstepladsen. Randers indtager sjettepladsen med 14 point efter sæsonens ti første kampe.

Det var en rodet indledning på kampen. Ingen af de to mandskaber var i stand til at tilspille sig de store chancer i åbent spil, og der blev lavet mange fejl på bolden.

Derfor skulle der også en dødbold til, før den første scoring kom.

Et AGF-frispark endte hos Felix Beijmo, der fra bageste stolpe sendte bolden på tværs i feltet til Tobias Bech. AGF-angriberen sled sig forrest og bragte med en lang tå hjemmeholdet i front.

AGF - Randers - Spiller-karakterer
AGF - Randers - Spiller-karaktererFlashare

Knap havde AGF-jublen lagt sig, før Randers svarede hurtigt igen med en scoring fra Florian Danho. Randers-angriberens scoring blev dog efterfølgende annulleret af VAR, da han havde ramt bolden med hånden inden scoringen.

Randers kom bedre med efter hjemmeholdets føringsmål, og kort inden pausen kom udligningen, da John Björkengren efter et hjørnespark flugtede en nedfaldsbold i kassen.

Det knap så kønne fodboldspil fortsatte i anden halvleg, hvor særligt AGF fortsat spillede fejlfyldt.

Efter lidt mere end en times spil blev det straffet, da Florian Danho endnu en gang fandt vej til netmaskerne - denne gang uden at VAR spolerede det.

Angriberen blev sendt afsted i en omstilling. Han plukkede elegant bolden ned, inden han på kanten af feltet flot sparkede den ind bag en chanceløs Jesper Hansen i AGF-målet.

Scoringen ændrede ikke på, at spillet ikke flød for AGF, der dog takket være stærk fight kom tilbage.

Lidt mere end ti minutter før tid endte en løs bold hos Mads Emil Madsen, der kynisk sparkede udligningen i mål.

Forinden havde midtbaneslideren Nicolai Poulsen leveret et flot forarbejde med et stærkt drev med bolden.

Ingen af de to hold var hen mod afslutningen i stand til at tage kontrol og presse på for de tre point. I stedet fyldte nærkampe og bataljer mest. Præcis som tilfældet havde været i størstedelen af kampen.