Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Alcaraz åbner op om sine afslappede kostvaner: Kan godt lide burgere og pizza

Flashscore
Alcaraz åbner om at sine afslappede kostvaner: Kan godt lide burgere og pizza
Alcaraz åbner om at sine afslappede kostvaner: Kan godt lide burgere og pizzaSTR / EPA / Profimedia
Den unge tennisstjerne Carlos Alcaraz, som har domineret denne sæson med sejre i både French Open og Wimbledon, har afsløret nogle af de hemmeligheder bag sin kost.

Selvom Alcaraz følger en plan for at optimere sin præstation, påpeger han, at han ikke er på en streng diæt og giver plads til nogle kulinariske fristelser som kebabs og burgere.

“Jeg følger ikke en diæt som sådan, men jeg forsøger at passe på mig selv. Jeg har lært meget om, hvad der er godt for min karriere, og hvad der ikke er”, fortæller Alcaraz ifølge mediet Express.

Han afslører dog, at han giver sig selv lov til at bryde diæten lidt, når lejligheden byder sig.

Mens mange atleter er ekstremt fokuserede på detaljerne i deres kost, har Alcaraz fundet en balance, der fungerer for ham. Han undgår gluten, inspireret af spillere som Novak Djokovic, som også har gjort det for at forbedre sin præstation.

“Det er min fysioterapeut, Juanjo Moreno, der opfordrede mig til at undgå gluten for at forbedre min præstation,” fortæller Alcaraz og tilføjer, at Moreno har stor viden om ernæring og fungerer som vejleder under turneringer.

Alcaraz deler også sin specifikke pre-match rutine, der er en tro følgesvend inden hver kamp.

“Jeg spiser en tallerken glutenfri pasta blandet med en kakaocreme kaldet Ambrosia, som indeholder olivenolie og dadler. Jeg spiser det normalt halvanden time før en kamp.”

Som en vigtig del af sin diæt vælger Alcaraz fisk frem for kød og spiser også ofte ris og salat.

“Jeg elsker sushi, og jeg laver det tit selv,” fortæller han.

Selvom han er dedikeret til sin kost under turneringerne, nyder Alcaraz også en afslappet tilgang, når han har fri.

“Jeg er ikke den store dessert- eller slikperson, men når jeg er her i Murcia, kan jeg godt lide at få en burger eller pizza indimellem. Jeg er ret simple på det punkt,” siger han, inden han løfter sløret for, at selvom man er en af verdens bedste tennisspillere, så er der særligt en ret der let glider ned hos spanieren.

“Kebab. Jeg spiser en del af det, når jeg er i Murcia,” indrømmer han med et smil.

Efter en mindre pause fra ATP-touren er Alcaraz tilbage ved Paris Masters der starter lørdag.