Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Alle ville have ombejlet Randers-midtbanetalent: Nu har han fundet sin nye klub

Randers FCs Mads Enggård i superligakampen mellem Randers FC og Silkeborg IF
Randers FCs Mads Enggård i superligakampen mellem Randers FC og Silkeborg IF Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC har solgt det 20-årige midtbanetalent til Molde FK fra den bedste norske række.

Det er anden gang på blot et halvt år, at Randers FC har solgt et af sine stjerneskud for et større millionbeløb. I vinterens transfervindue solgte man Filip Bundgaard til Brøndby IF i en rekordstor millionhandel, og nu er det så Mads Enggårds tur til at prøve kræfter med en anden adresse.

Det 20-årige stortalent skifter til den norske klub Molde FK, som i øjeblikket optræder i den bedste norske række, og derudover også er i spil til deltagelse i Europa League.

"Vi er utrolig stolte af, at vi igen, har solgt en af vores store talenter i en større handel. Mads har taget turen op gennem vores akademi siden han kom til klubben som U15-spiller. Sportsligt havde det selvfølgelig været godt, at beholde Enggård i klubben lidt endnu da han er en rigtig dygtig spiller, som har givet meget til holdet. Klubbens strategi om salg af spillere og Mads' ønske om at prøve nye udfordringer, har dog gjort det nemt at sælge Mads til Molde, hvor der også senere vil være mulighed for et potentielt videresalg", siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Mads Enggård kom til klubben som U15-spiller og har været hele turen gennem akademiet. I en alder af blot 20 år har han spillet 66 førsteholdskampe og scoret 4 mål. 

Det 20-årige stjerneskud har været på alles læber i det igangværende kalenderår, og siden Mads Enggård fandt vej til den prestigefyldte liste over verdens største talenter, 'Golden Boy-listen', har der været meget snak om, hvornår han skulle videre til en anden adresse. Det er så sket nu, hvor han skifter Randers FC ud med Molde FK. 

"Det er en god mulighed, jeg har fået i at komme til Molde og spille. Det er en god klub, som også har været repræsenteret i europæisk sammenhæng af flere omgange. Jeg ser skiftet som en mulighed for, at jeg på et tidspunkt kan skifte til en endnu større adresse", siger Mads Enggård