Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Almiron redder point til Newcastle mod Billing og hårdtkæmpende Bournemouth

Almiron redder point til Newcastle mod Billing og hårdtkæmpende Bournemouth
Almiron redder point til Newcastle mod Billing og hårdtkæmpende BournemouthGLYN KIRK/AFP
Miguel Almirons mål kort før pausen udlignede Marcos Senesi's åbningsmål, da AFC Bournemouth måtte nøjes med et point mod Newcastle United, hvilket forlængede Cherries' sejrsløse stime i alle turneringer til hele ni kampe.

Bournemouth har kun optjent et enkelt point, siden de vendte tilbage til Premier League efter VM i fodbold, og derfor var det sidste, Bournemouth havde brug for, at den tidligere manager Eddie Howe og et Newcastle United-mandskab, der er på vej op, kom på besøg.

På trods af deres kontrastfyldte positioner var det dog Cherries, der udgjorde den største trussel tidligt i kampen, og Dominic Solanke tvang Nick Pope til at dykke helt lavt og afvise et skarpt hovedstødsforsøg fra den tidligere Chelsea- og Liverpool-angriber.

Værternes stærke start gav også snart pote, da Senesi fik mulighed for at liste en afslutning ind ved bageste stolpe i det 30. minut efter Dango Ouattaras indlæg efter et hjørnespark.

Det er første gang, at Newcastle er kommet bagud i en kamp, siden det omvendte opgør mod Bournemouth i september. Newcastles reaktion var langt fra positiv, idet Bournemouth var på toppen det meste af halvlegen, men alt, hvad Magpies behøvede, var en enkelt Almiron-chance.

Få øjeblikke før pausen havde Almiron den simple opgave at prikke bolden i mål på en retur, efter at Sean Longstaffs kraftige skud kun kunne blive skubbet af Neto og ud til Newcastle-paraguayaneren.

Newcastles udligning afskrækkede ikke Bournemouth efter pausen, og Gary O'Neils hold så endnu engang ud til at være det stærkere hold, dog uden at teste Pope væsentligt.

I stedet var det Newcastle, der mod spillets forløb var tæt på, da en fejl af Neto ville have ført til hjemmesejr, hvis ikke den indskiftede Anthony Gordon havde fået en afgørende blokering i vejen.

Kieran Trippier afvist Solankes smarte hælafslutning på stregen, og dermed var det slut for Bournemouth, som trods en positiv præstation fik uafgjort og nu kun er et point fra at være fri af nedrykning.

Samtidig har Newcastle nu to point op til top fire efter en frustrerende periode med fire uafgjorte kampe i de seneste fem ligakampe.

Flashscores Man of the Match: Jefferson Lerma

(Bournemouth)

Se al statistik fra kampen hos Flashscore.