Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bengals presser Super Bowl mestre til det yderste i vild kamp

Patrick Mahomes i aktion for Kansas City.
Patrick Mahomes i aktion for Kansas City.Profimedia
Kansas City Chiefs vandt også deres anden kamp i den nye NFL-sæson, men de måtte kæmpe hårdt for sagen i kampen mod rivalerne fra Cincinnati Bengals.

Super Bowl-mestrene med football-stjernen Patrick Mahomes i spidsen fejrede en vild 26:25-sejr over rivalerne fra Cincinnati Bengals, hvor Harrison Butkers 51-yard field goal i kampens sidste spil afgjorde sejren.

Kampen markerede også den direkte duel mellem stjernequarterbacken Mahomes og Joe Burrow. Burrow spillede til tider formidabelt og kastede for 258 yards og to touchdowns, men det var ikke nok. Mahomes (151 yards) viste sin klasse med to touchdown-pasninger i en præstation, der også blev skæmmet af to interceptions.

"Vi har været i disse situationer mange gange, og vi har fuld selvtillid", sagde Mahomes,"uanset hvordan kampen går, gør vi, hvad vi skal gøre for at vinde. Og det gjorde vi i dag." Angrebet lavede dog"for mange fejl".

Chiefs havde allerede vundet åbningskampen mod Baltimore Ravens med stort besvær (27:20), og i denne sæson satser holdet på "three-peat":

Kansas kan blive det første hold, der vinder titlen i den amerikanske professionelle liga tre gange i træk. For Bengals var det deres andet nederlag i sæsonens anden kamp.

Kampens centrum: Chiefs vs. Bengals