Chiefs besejrer Dolphins i Frankfurt, trods en rædderlig anden halvleg

Chiefs kunne notere sig sæsonens sejr nummer syv.
Chiefs kunne notere sig sæsonens sejr nummer syv.Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP
Kansas City Chiefs kunne glæde sig over sejren, men det var ikke lige kønt hele tiden.

NFL var tilbage i Europa, og denne gang med et brag af en kamp. Kansas City Chiefs var teknisk set hjemmehold i Frankfurt, men det var sæsonens længste rejse til en udekamp for Miami Dolphins.

Begge hold var 6-2 inden kampen, og Patrick Mahomes startede som lyn og torden, og førte Chiefs nedad banen. Efter at fået annulleret et touchdown, viste Mahomes ingen nåde på det efterfølgende play. Et kort kast til Rashee Rice, der let kunne løbe de sidste 11 yards til endzonen.

Chiefs forsvar havde hele vejen gennem første halvleg, ganske godt styr på Dolphins. Miamis stjernereceiver, Tyreek Hill, tabte en fumble, og det kostede efterfølgende i den anden ende, da Bryan Cook scorede for Chiefs. Dolphins quarterback Tua Tagovailoa blev holdt til blot 89 yards gennem luften, og Chiefs var komfortabelt foran med 21-0 ved pausen.

Det blev bedre efter pausen for Dolphins. Tagovailoa fandt Cedrick Wilson Jr. til et 31-yard touchdown. Da Chiefs fik bolden igen, forårsagede Dolphins en fumble på Mahomes. Miamis runningback, Raheem Mostert, kunne afrunde det efterfølgende drive, med at løbe et touchdown ind, og dermed reducere til 21-14, til sidst i tredje quarter.

Miami fik også stoppet det eksplosive Chiefs-angreb, og udover fumblen, blev Chiefs tvunget til at punte, på deres første angrebsserier efter pausen.

De fik også muligheden for at udligne til sidst. Fra Chiefs 31-yard linje, kunne Tagovailoa dog ikke konvertere. En forfærdelig fejl på snappet på 4. down, gjorde at Mahomes og Chiefs kunne knytte næve, tage et knæ, og rejse fra Frankfurt med en sejr på 21-14.