Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dolphins-quarterback står over for ny pause efter hjernerystelse

Miami Dolphins' quarterback Tua Tagovailoa pådrog sig en hjernerystelse mod Buffalo Bills i sidste uge.
Miami Dolphins' quarterback Tua Tagovailoa pådrog sig en hjernerystelse mod Buffalo Bills i sidste uge.Megan Briggs / Getty Images North America / Getty Images via AFP
Miami Dolphins' quarterback Tua Tagovailoa står over for en lang periode på sidelinjen, efter at han har pådraget sig den seneste af en række hjernerystelser, som har fået ham til at overveje at trække sig tilbage.

Dolphins sagde tirsdag, at Tagovailoa bliver placeret på injured reserve, hvilket betyder, at han går glip af Miamis næste fire kampe, inden han er berettiget til at vende tilbage.

Da Dolphins sidder over i uge seks i næste måned, betyder det, at Tagovailoa tidligst kan vende tilbage til spillet den 27. oktober, når Miami møder Arizona Cardinals.

26-årige Tagovailoa pådrog sig karrierens tredje dokumenterede hjernerystelse i sidste uge under et voldsomt sammenstød i Dolphins' 31-10 nederlag til Buffalo Bills.

Quarterbacken lå på jorden i flere minutter, før han blev taget ud af kampen efter en hændelse, som var et ekko af de frygtelige episoder i 2022, hvor han pådrog sig to hovedskader med få dages mellemrum.

Han fik også en hjernerystelse i en kamp 1. juledag 2022 mod Green Bay Packers, som tvang ham til at gå glip af tre kampe.

Selv om Tagovailoa spillede det meste af sidste sæson uden problemer, fik sidste uges forskrækkelse ham til at genoverveje sin fremtid.

"Sådan er det - NFL, gør det rigtige," sagde den pensionerede tidligere Dallas Cowboys wide receiver Dez Bryant.

"Tua har haft alt for mange hjernerystelser. Han er nødt til at trække sig tilbage af hensyn til sit helbred," tilføjede han.

Den tidligere Denver Broncos tight end Shannon Sharpe var enig i, at Tagovailoa burde stoppe.

"Jeg håber virkelig, at Tua er ok, men han må seriøst overveje at stoppe," sagde Sharpe på X.

"Jeg hader at sige det. Hans hjernerystelser bliver værre og værre, og han er en ung mand med hele livet foran sig," sagde han.

Miami-træner Mike McDaniel afviste mandag spørgsmål om Tagovailoas fremtid.

"Jeg tror, at hvad angår Tuas karriere, så tror jeg, at det er af højeste prioritet for Tua at tale om Tuas karriere," sagde McDaniel.

"For mit vedkommende er jeg bare bekymret for mennesket, og hvordan det har det fra dag til dag. Jeg tror, jeg vil lade Tua være boss i sin egen karriere og selv italesætte det."