Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kansas City Chiefs er på vagt overfor den nyfundne offensive mojo hos Las Vegas Raiders

Kansas City har kun brug for én sejr mere for at sikre sig en plads i postseason.
Kansas City har kun brug for én sejr mere for at sikre sig en plads i postseason.Reuters
Kansas City Chiefs ligner ikke et formidabelt fodboldhold med tre kampe tilbage af den ordinære sæson.

Men stjernequarterback Patrick Mahomes insisterer på, at der stadig er tid til at komme i topform.

Kansas City (9-5) er kun én sejr fra at vinde sin ottende AFC West-titel i træk, når de mandag møder Las Vegas Raiders hjemme på Arrowhead.

Chiefs kan også vinde, hvis de spiller uafgjort mod Raiders, og Denver Broncos taber til New England Patriots på søndag.

Chiefs har ikke været lige så stabile i denne sæson som nogle af de seneste sæsoner, men manden der får angrebet til at køre, tror på, at det kan vendes.

"Man vil altid gerne spille sit bedste fodbold, når man går ind i slutspillet," siger Mahomes. "Lad os sætte det komplette spil sammen. Jeg tror, at hvis vi kan gøre det og begynde at blive bedre og bedre i de sidste par kampe, så kan vi komme i slutspillet og spille vores bedste football.

"Så tror jeg, at AFC er helt åben, og vi vil være i stand til at gå derud og forsøge at finde en måde at komme i Super Bowl på."

Kansas City går ind til weekenden med den tredjebedste record i AFC efter Baltimore Ravens (11-3) og Miami Dolphins (10-4), så der er masser af arbejde at gøre i forhold til hjemmebanefordelen.

I vejen står et Las Vegas-hold, som satte pointrekord med 63-21 over Los Angeles Chargers den 14. december.

"Vi ved, at det ikke bliver nemt," siger Mahomes. "Raiders spiller god fodbold, og de vil helt sikkert gerne slå os. Så vi er nødt til at komme ind med den mentalitet, at vi vil spille vores bedste kamp, og vi skal have vores bedste træningsuge for at gå ud og vinde den kamp."

Kansas City vandt 31-17 på udebane over Raiders den 26. november, og fik dermed deres 18. sejr i de seneste 21 opgør. Mahomes kastede for 298 yards og to touchdowns.

Men Las Vegas er veludhvilede og bør være fulde af selvtillid efter udslettelsen af Chargers.

Raiders cornerback Jack Jones var selvsikker, mens han udtrykte, at Kansas Citys receivere ikke er en bekymring.

"Vi er ikke bekymrede for dem," sagde Jones. "Det er Patrick Mahomes, vi skal have stoppet. Hvis du stopper tryllekunstneren, så er forestillingen slut."

Jones var en af de mange, der markerede sig mod Chargers, da han lavede en enhåndsinterception og returnerede den 16 yards for en scoring.

Las Vegas førte 42-0 ved pausen og scorede de første 49 points i kampen. Rookie quarterback Aidan O'Connell kastede for 248 yards og karrierens bedste fire touchdowns, og forsvaret tvang Los Angeles til at lave fem turnovers.

Den fantastiske præstation kom fire dage efter, at Raiders var helt blodfattige i angrebet i et 3-0 nederlag til Minnesota Vikings.

"Jeg tror næsten, vi blev skånet for at have en kort uge, så vi ikke rigtig kunne tænke over, hvad der var sket," sagde O'Connell. "Vi var nødt til at komme videre, bare komme videre fra alt det, der skete."

Kansas City forventes at have top rusher Isiah Pacheco tilbage på banen efter to kampes fravær på grund af en skulderoperation. Pacheco har scoret syv touchdowns i alt i denne sæson og løbet 779 yards.

"Han er klar til denne uge, medmindre der sker yderligere tilbageslag," siger Chiefs-træner Andy Reid. "Lige nu er alt positivt for ham, og han havde virkelig en godkendelse i sidste uge fra den fyr, der foretog operationen, så det var bare et spørgsmål om at være forsigtig."

Pacheco deltog fuldt ud i træningen torsdag. Fire Kansas City-spillere blev holdt ude - linebacker Nick Bolton (håndled/mave/sygdom), defensive lineman Chris Jones (sygdom), running back Jerick McKinnon (lyske) og receiver Kadarius Toney (hofte).

Las Vegas' defensive stjerne Maxx Crosby (knæ) og den running back Josh Jacobs (quadriceps) sad begge over torsdag. Jacobs, som har løbet for 805 yards og seks touchdowns, gik glip af sejren over Chargers på grund af sin sygdom.

Også tight end Michael Mayer (tå), receiver DJ Turner (skulder) og guard Dylan Parham (sygdom) manglede at træne for Raiders torsdag.