Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kansas City Chiefs foværrer krisen hos Denver Broncos med en let sejr

Chris Jones fejrer en sack
Chris Jones fejrer en sackGetty Images via AFP
Som forventet besejrede Chiefs, et blodfattigt Broncos-hold, og gik dermed 5-1 i kampe.

Kansas City Chiefs levede op til deres favoritværdighed, og vandt halvhjertet over Denver Broncos, som er på vej til at blive et af de første hold, der matematisk er ude af slutspillet.

Kampens bedste spiller var Chiefs kicker, Harrison Butker, som sparkede fire ud af fire field goals, for i alt 13 point. Det længste af hans spark kom fra 60 yards.

Resten kom fra Patrick Mahomes og Travis Kelce. Chiefs quarterback samlede 306 yards passing yard op undervejs, med en effektivitet på 75% og serverede et touchdown for Kadarius Toney. Kelce modtog bolden ni gange for 124 yards.

Hjemmeholdets offence gjorde hvad det ville med gæsternes forsvar, og fik 22 first downs mod Denvers 14. Broncos har været i en lang nedtur i flere sæsoner, og denne sæson ser ikke anderledes ud.

Kampe som denne viser, at Russell Wilsons ægteskab med Broncos aldrig kommer til at fungere. Den tidligere Seahawks-quarterback blev interceptet to gange og kunne ikke engang nå 100 yards gennem luften. Selv ikke 31 yards på jorden, kunne få Wilson over en passer-rating på 46,6

Med nederlaget er Broncis 1-5 i  AFC West-stillingen. De tænker sikkert allerede på løsninger til næste sæson.

Tjek kampstatistikken på Flashscore.