Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kansas City Chiefs jagter historisk hattrick, når den nye NFL-sæson starter

Patrick Mahomes fra Kansas City Chiefs varmer op under pre-season
Patrick Mahomes fra Kansas City Chiefs varmer op under pre-seasonCourtney Culbreath / Getty Images North America / Getty Images via AFP
Patrick Mahomes og Kansas City Chiefs indleder deres jagt på en historisk Super Bowl-triumf torsdag, når de regerende NFL-mestre åbner den nye sæson med et sværvægtsopgør mod Baltimore Ravens.

Syv måneder efter at den tredje Super Bowl-krone på fem sæsoner cementerede Kansas Citys status som NFL's nyeste dynasti, sigter Mahomes og Chiefs nu mod en plads blandt sportens udødelige.

Intet hold har nogensinde vundet tre Super Bowls i træk, og af de otte hold, der har vundet to Super Bowls i træk, er ingen nogensinde vendt tilbage til mesterskabskampen i den efterfølgende sæson for at kæmpe om et hattrick.

Tom Brady, som starter sin karriere som tv-analytiker i denne sæson, beskriver omfanget af den udfordring, som Chiefs står over for i deres jagt på en tredje titel.

"En NFL-sæson er et maraton, og der er så mange ting, der skal gå rigtigt i løbet af en lang sæson," siger Brady.

"Det er svært nok at vinde én Super Bowl. At vinde tre i træk - jeg mener, der er en grund til, at ingen nogensinde har gjort det," fortæller den syvdobbelte Super Bowl-mester til Yahoo! Sports.

Mahomes og Chiefs-holdkammeraten Travis Kelce har ikke lagt skjul på deres ønske om at gå efter et hidtil uset hattrick af Super Bowls.

Faktisk hvirvlede den røde og gyldne konfetti stadig rundt på Allegiant Stadium efter februars sejr over San Francisco, da Mahomes lovede at gå efter historien i denne sæson.

"Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at være tilbage i denne kamp næste år," sagde Mahomes efter sit holds sejr på 25-22 efter overtid over San Francisco 49ers. "Tre gange igen."

'Utroligt talent'

Kelce, hvis romance med popikonet Taylor Swift fangede fans i sidste sæson, mener, at Chiefs er godt positioneret til at udfordre Vince Lombardi-trofæet endnu en gang.

"Vi har nogle hunde, vi har nogle utrolige talenter, nogle gode trænere og selvfølgelig et front office, som samler det hele," sagde Kelce i sidste måned.

"Vi har hele arsenalet. Som du så sidste år, blev vi bedre, som sæsonen skred frem. Du ved, at det er muligt - alt er muligt."

Chiefs har beholdt kernen af det hold, der vandt Super Bowl i sidste sæson, og har også forstærket sig med receiveren Juju Smith-Schuster, som vender tilbage til klubben efter at have tilbragt sidste sæson i New England, og Marquise Brown.

Chiefs-træner Andy Reid siger i mellemtiden, at motivationen for at skrive NFL-historie kan have en positiv indvirkning på hans hold.

"Jeg tror ikke, det er usundt," sagde Reid om et muligt hattrick. "Det er et godt mål at sætte sig.

"Det er svært at få et, for slet ikke at tale om to, for slet ikke at tale om tre. Man skal være sikker på, at man er villig til at fortsætte processen. Det er en hård proces frem til februar. Man skal sikre sig, at man ikke springer nogen trin over."

Hvis Chiefs skal nå tilbage til næste års Super Bowl, som finder sted i New Orleans den 9. februar, skal de sandsynligvis forbi rivalerne Baltimore, Buffalo Bills og Houston Texans, som ønsker at fortsætte med at bygge efter quarterback C.J. Strouds blændende rookiesæson.

Ravens har signaleret, at de er fast besluttet på at kæmpe med om titlerne med købet af runningbacken Derrick Henry, mens Texans har givet Stroud et stort offensivt våben ved at hente receiveren Stefon Diggs fra Buffalo.

I NFC er der i mellemtiden spænding omkring Chicago Bears, som rekrutterede den bedste college-quarterback Caleb Williams med valg nr. 1 i draften. Bears tager imod Tennessee på Soldier Field på søndag.

Williams og Bears vil dog have godt af at komme ud af NFC North, hvor rivalerne Green Bay og Detroit begge forventes at komme langt i slutspillet i denne sæson.

Packers åbner deres sæson på fredag med NFL's første kamp nogensinde i Brasilien, når de møder Philadelphia Eagles i Sao Paulo.

Detroit er i mellemtiden fast besluttet på at gøre op med sidste sæsons hjertesorg, da de satte en 24-7 halvlegsføring over styr mod 49ers i NFC-titelkampen for at tabe 34-31 og gå glip af en tur til Super Bowl.