Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Las Vegas Raiders har valgt deres startende quarterback i jagten på at indhente rivalerne

Gardner Minshew under en preseason-kamp
Gardner Minshew under en preseason-kampAFP
Las Vegas Raiders går ind i NFL-sæsonen med Gardner Minshew som quarterback. Det meddelte cheftræner Antonio Pierce søndag. Den anden mulighed var Aidan O'Connell, som indtil videre må nøjes med en rolle som backup.

Ifølge Pierce spillede mange faktorer en rolle i det valg. 

"Men i sidste ende tror vi, at vi har den bedste chance for en succesfuld start med Gardner, for det er det, vi ønsker. Vi støtter ham, hele holdet står bag ham, trænerstaben står bag ham, hele organisationen står bag ham."

Raiders åbner sæsonen den 8. september med en udekamp mod Los Angeles Chargers, som samtidig er et divisionsopgør i AFC West. 

Minshew står foran sin sjette sæson i NFL. Han er 28 år gammel, og er allerede på sit fjerde hold. I marts sidste år skrev quarterbacken under på en kontrakt på to år og 170 millioner kroner. I de to træningskampe, der er spillet indtil videre, har han kastet for 212 yards og var 16/33 med et touchdown. 

O'Connell kastede for 172 yards og var 21/29 med et touchdown og en interception, der blev returneret til et touchdown.

Minshew blev valgt af Jacksonville Jaguars i sjette runde af NFL-draften i 2019. Via Philadelphia Eagles og Indianapolis Colts endte han i ørkenen forude for den nye sæson. Da Indianapolis Colts quarterback, Anthony Richardson, blev skadet i sidste sæson, imponerede Minshew som backup QB og blev endda valgt til Pro Bowl.

Han kommer til et hold i Las Vegas, som har ligget i bunden af NFL i de sidste 20 år. Siden nederlaget i Super Bowl i 2002-sæsonen - mod Tampa Bay Buccaneers - har Raiders ikke vundet en eneste playoff-kamp. Holdet flyttede fra Oakland til Las Vegas i 2019, og har tidligere også haft hjemsted i Los Angeles. 

I syndens by spiller de på et storslået stadion, men afstanden til divisionsvinderen Kansas City Chiefs bliver kun større og større.