Natten i NFL: Baker Mayfield brænder banen af mens Prescott fejrer ny kontrakt med sejrProfimedia
Mens der var et par overraskelser i de tidlige kampe søndag, var det mere efter planen i de sene kampe. Baker Mayfield startede sæsonen med hele fire touchdowns

Los Angeles Chargers - Las Vegas Raiders 22-10

J.K. Dobbins havde en imponerende kamp, hvor han løb for 135 yards på 10 carries, inklusive en 12-yard touchdown i fjerde quarter, og hjalp Chargers til en 22-10 sejr over Raiders. Han havde to lange løb, herunder et 46-yard løb, der førte til et field goal, samt et 61-yard løb, der satte op til endnu en touchdown.

Chargers’ angreb var balanceret med 27 løb og 27 kast, mens Justin Herbert fuldførte 17 af 26 kast for 144 yards og en touchdown.

Derudover spillede Chargers’ forsvar en afgørende rolle, hvor de fremtvang tre turnovers. Khalil Mack leverede et 22-yard fumble-return, der satte et field goal op lige inden pausen. Poona Ford lavede en vigtig stop på en fjerde-og-1 tidligt i kampen, hvilket også førte til point for Chargers.

For Raiders scorede Alexander Mattison deres eneste touchdown med en 31-yard screen pass fra Gardner Minshew i første quarter. Minshew kastede for 257 yards på 25 af 33 kast, men hans indsats blev undermineret af turnovers og stoppede drives, da Chargers-forsvaret leverede afgørende stop.

Chargers-receiver Joshua Palmer og Raiders-cornerback Josh Jones blev begge udvist efter en slåskamp under en mislykket 2-point-konvertering, og begge står over for en bøde klækkelig bøde.

Seattle Seahawks - Denver Broncos 26-20

De første to spil i Mike Macdonalds karriere som head coach startede med, at hans quarterback blev sacket og kastede en interception, mens han blev ramt.

“Lige som vi havde planlagt,” sagde den nye Seattle Seahawks-træner sarkastisk.

Heldigvis for Macdonald og Seahawks vendte en grim start sig til en stærk anden halvleg, og de vandt 26-20 over Denver Broncos, hvilket gav den yngste head coach i ligaen sin første sejr. Kenneth Walker III løb for 84 af sine 103 yards og en touchdown i anden halvleg og vendte momentum efter en fejlfyldt første halvleg.

Broncos førte 13-9 ved pausen, delvist på grund af to safeties, men Walker ændrede kampen med et 23-yard touchdown-løb. Han fik en anden touchdown annulleret på grund af en straf, men sluttede alligevel med sin syvende kamp med over 100 rushing yards.

Seattle quarterback Geno Smith kæmpede med tingene tidligt i kampen, men fandt rytmen i anden halvleg. Han løb for en 34-yard touchdown i anden quarter og kastede en 30-yard touchdown til Zach Charbonnet i fjerde quarter. Smith endte med at fuldføre 18 af 25 kast for 171 yards.

Denvers rookie quarterback Bo Nix kastede to interceptions og sluttede med 138 yards, men førte et sent drive og reducerede til 26-20 med 2:09 tilbage. Seattle lukkede dog kampen efter en vigtig tredje-down konvertering af Tyler Lockett.

Denver scorede to gange på safeties i andet quarter, hvilket gjorde dem til kun det andet hold siden 1960, der har gjort dette i en sæsonåbner.

Cleveland Browns - Dallas Cowboys 17-33

Dak Prescott havde knap nok tid til at fejre sin rekordstore NFL-kontrakt, før han blev mindet om prisen – hans holdkammerater forventede gaver.

"De forventer Rolex-ure," jokede Prescott.

Prescott kastede et touchdown kun få timer efter at have underskrevet en fireårig kontrakt til $240 millioner med Dallas Cowboys. Holdets forsvar dominerede Cleveland Browns, og Cowboys vandt 33-17 i sæsonåbningen. Prescott blev den første spiller til at tjene $60 millioner om året og afsluttede måneder med spekulationer om sin fremtid.

Prescott fuldførte 19 af 32 kast for 179 yards og kastede en 21-yard touchdown til Brandin Cooks i første quarter. Dallas' special teams bidrog med et 60-yard punt return touchdown fra KaVontae Turpin, og kicker Brandon Aubrey scorede på fire field goals.

Browns quarterback Deshaun Watson, der spillede sin første kamp siden en skulderskade, havde det svært og blev sacket seks gange, kastede to interceptions og havde kun 169 yards. Dallas' forsvar dominerede, og Browns’ angreb kunne kun mønstre én first down i første halvleg.

Tampa Bay Buccaneers - Washington Commanders 37-20

Tampa Bay Buccaneers er uden tvivl Baker Mayfields hold, men Mike Evans, Chris Godwin og et solidt forsvar er stadig vigtige for deres succes. Den 29-årige quarterback kastede for 289 yards og fire touchdowns i Buccaneers' 37-20 sejr over Washington Commanders, hvilket ødelagde debutkampen for Jayden Daniels, nummer 2 i draften.

Evans greb to touchdowns, mens Godwin og rookie Jalen McMillan hver scorede en gang. Buccaneers' forsvar dominerede Daniels og Commanders' angreb, selvom de manglede to startere fra begyndelsen og mistede tre cornerbacks undervejs.

Daniels, Heisman Trophy-vinderen fra 2023, var mere effektiv som løber end som passer og scorede to rushing touchdowns. Han blev den første rookie quarterback for Washington til at starte en sæsonåbning siden Robert Griffin III i 2012.

Mayfield, der genoplivede sin karriere sidste sæson, kastede to touchdowns til Evans og sluttede kampen med 24 af 30 gennemførte kast uden interceptions.

Tampa Bay opbyggede en 16-7 føring ved pausen, hovedsageligt takket være tre field goals.

Daniels afsluttede kampen med 184 passing yards og 88 rushing yards, men blev sacked to gange.

Detroit Lions - Los Angeles Rams 26-20 (OT)

Detroit Lions åbnede sæsonen med en 26-20 sejr over Los Angeles Rams efter en intens kamp, der gik i overtid. David Montgomery sikrede sejren med et 1-yard touchdown-løb.

Lions havde tidligere en solid føring på 17-3, men Rams kom tilbage og tog en kortvarig føring i fjerde quarter. Jared Goff kastede for 217 yards, inklusive et langt touchdown til Jameson Williams. Matthew Stafford kæmpede hårdt for Rams, men en afgørende interception og manglende afgørende spil i slutminutterne kostede dem kampen. Lions udnyttede en stærk offensiv med både løb og kast for at trække sig sejrrigt ud.

Jared Goff kastede for 217 yards og et touchdown, mens Montgomery løb 17 gange for 91 yards og en scoring. Jahmyr Gibbs tilføjede 40 yards på 11 carries og bidrog også med et touchdown. Rams’ quarterback Matthew Stafford kastede for 317 yards og et touchdown, men også en afgørende interception.