Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NFL-roundup: Patriots chokerer Bengals mens Froholdt er tæt på en artig overraskelse

Rhamondre Stevenson scorer touchdown
Rhamondre Stevenson scorer touchdownProfimedia
Søndag bød på den første store spilledag i den nye sæson, og de tidlige kampe bød på flere interessante opgør.

Atlanta Falcons - Pittsburgh Steelers 10-18

Det store quarterback-slag mellem rutinerede Kirk Cousins, og den unge Justin Fields blev et tæt et af slagsen før pausen. Fields havde fået startertjansen for Steelers, mens Russell Wilson måtte sidde over med en skade.

Cousins troede han havde mistet bolden, da T.J. Watt lavede en stripsack, men edge rusheren var offside. På det efterfølgende kast leverede Cousins et TD-pass til Kyle Pitts for 12 yards.

Efter pausen gik det i stå for hjemmeholdet, der måtte se Steelers kicker Chris Boswell sparke tre field goals, der skaffede Mike Tomlin og kompagni en sejr på 18-10. 

Fields kastede for 156 yards, hvoraf George Pickens greb de 85, mens Cousins kastede to interceptions.

Buffalo Bills - Arizona Cardinals 34-28

Overraskelsen lurede inden pausen, da Hjalte Froholdt og Cardinals var i front med 17-10. Efter pausen kom Bills tilbage i opgøret, men det var alligevel Cardinals der leverede det bedste spil efter pausen, da DeeJay Dallas returnerede sæsonens første kickoff til et 96 yard TD.

Inden Dallas returnerede det spark i fjerde quarter, var Josh Allen vågnet op i tredje quarter. Bills-stjernen kastede touchdowns til Mack Hollins og Khalil Shakir, og så var det pludselig favoritterne der var i front.

Froholdt måtte se sin QB Kyler Murray blive sacked fire gange, og Cardinals-quarterbacken ramte blot på 21 af 31 kast for 165 yards. 

Cardinals havde bolden til sidst og kunne fremtvinge at gamewinning TD, men på 4th and 7, kastede Murray et incomplete pass.

Chicago Bears - Tennessee Titans 24-17

Det blev en hård velkomst til NFL for førstevalget ved draften, Caleb Williams. Før pausen ramte Bears nye franchise QB kun på to tredjedele af sine kast, og tabte 19 yards på et sack, da Sebastian Joseph-Day nedlagde Williams. Titans QB Will Levis fandt receiver Chigoziem Okonkwo, på et flot touchdown, der gav mindelser om Calvin "Megatron" Johnson i hans bedtse dage i Detroit.

Efter pausen kom Bears forsvar deres rookie til undsætning, og laverede to touchdowns, der endte med at tippe kampen deres vej. I tredje quarter blokerede Bears et field goal forsøg, og løb bolden til et touchdown. I fjerde quarter interceptede Tyrique Stevenson et kast fra Levis, og returnerede det til TD.

Bears kicker Cairo Santos ramte plet på sine tre FG-forsøg. Det længste FG var 50 yards.

Cincinnati Bengals - New England Patriots 10-16

Veteranen Jacoby Brissett lagde fint fra land for undertippede Patriots, der var oppe med 10-0 ved pausen. Bengals QB Joe Burrow var ganske præcis, men New Englands løbeangreb dominerede stort før pausen. Det hjalp heller for Bengals, at Tanner Hudson lavede en dyr goalline-fumble.

I det hele taget var det en skuffende premiere for Bengals, der slet ikke fik gang i Burrows, der endte med 21 completions på 29 kast for blot 164 yards. Endnu være var det at Burrows blev sacked tre gange.

New England vandt kampen på jorden, da de løb for hele 170 yards. Rhamondre Stevenson løb alene for 120 yards, og så kunne Patriots kontrollere klokken, og tage en højst uventet sejr.

Indianapolis Colts - Houston Texans 27-29

Anthony Richardson brændte fuldstændigt Texans backfield, da han med en 59-yard bombe, fandt Alec Pierce der kunne løbe i endzonen. Alligevel var det C.J. Stroud der var den bedre af de to quarterbacks før pausen. Sidste års bedste rookie spredte bolden til fire receivere, og Texans var i front ved pausen.

I fjerde quarter hamrede Richardson endnu et langt TD-pass afsted, da han fandt Ashton Dulin for 54 yards, og dermed fik Colts halet ind på Texans, der kunne se Joe Mixon løbe for hele 159 yards og et TD.

Både Stroud og Richardson kastede to touchdowns, men Richardson kastede også en interception til Calen Bullock.

Miami Dolphins - Jacksonville Jaguars 20-17

Dolphins er et af de hold der er størst forventningner til i NFL. Det svingede dog ikke helt for The Fins i første halvleg, selvom de havde bolden mest, og hentede ligeså mange yards som Jaguars.

Tua Tagovailoa ramte kun omkring halvdelen af sine kast før pausen, og derfor var gæsterne foran med 10 efter to quarters.

Efter pausen viste Dolphins angreb dog klassen, da Tyreek Hill, der er i politiets søgelys for en færdselsforseelse, satte afterburneren på og scorede et 80 yard TD. Dermed var Dolphins tilbage i kampen, og med to field goals i fjerde quarter fra Jason Sanders, det sidste som klokken løb ud, sikrede Dolphins sig en smal sejr.

Miami havde to receivere der greb for mere end 100 yards i Tyreek Hill (130) og Jaylen Waddle (109). QB Tagovailoa kastede i alt for 338 yards.

New Orleans Saints - Carolina Panthers 47-10

Carolina Panthers fik sat en streg under, at de igen forventes at være et af de svageste hold i NFL. I første halvleg rev Derek Carr deres forsvar rundt, og fandt blandt andet Rashid Shaheed for 59 yards, og Saints gik til pause foran med 30-0 i divisionsopgøret. 

Det blev ikke nødvendigvis meget bedre efter pausen for Panthers. Derek Carr kastede tre touchdowns i alt, og var 19-23 for 200 yards. Sidste års førstevalg i draften, Bryce Young havde en hård aften. Fire sacks og to interceptions, kombineret med blot 13 completions på 30 kast.

Saints havde bolden næsten 37 minutter, og skaffede sig 22 nye første downs, hvor Panthers til sammenligning skrabede 11 sammen.

New York Giants - Minnesota Vikings 6-28

Sam Darnold viste at han er en fin erstatning for Kirk Cousins i Minnesota. Quarterbacken fandt stjernereceiveren Justin Jefferson for 44 yard i første halvleg. Daniel Jones og Giants viste ikke alverden i de første 30 minutter, og var bagud med 14 points.

Efter pausen faldt det fuldstændigt fra hinanden for Giants. Jones kastede en dyrebar pick-six til Vikings Andrew Van Ginkel, og så var kampen reelt afgjort inden sidste quarter.

Daniel Jones var 22-42-186 og to INT, mens Sam Darnold var ganske præcis, og ramte på 19 af 24 kast. Blandt de 19 completions var to TDs, men også en enkelt INT.