Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Patriots head coach roser rookie Drake Maye: Han har spillet bedre end Jacoby

Drake Maye har imponeret under Patriots' forberedelse
Drake Maye har imponeret under Patriots' forberedelseČTK / AP / George Walker IV
Rookie quarterback Drake Maye har overbevist sin træner Jerod Mayo i forberedelserne. Mayo roste Maye, som han sagde spillede bedre end rivalen Jacoby Brissett. Mayo understregede dog, at han skulle være forsigtig med sin unge protegé.

Drake Maye, der kommer fra University of North Carolina, blev valgt som nummer tre i NFL-draften i april 2024 af New England Patriots, som siden skilte sig af med den tidligere QB1 Mac Jones. Maye spillede i alle Patriots' tre preseason-kampe og stod for 192 passing yards (61,8 % pass accuracy), 1 passing touchdown og 1 rushing touchdown.

I modsætning hertil gennemførte Mayes rival og den foreløbigt udpegede QB1 hos Patriots , veteranen Jacoby Brissett, kun 35,7 % af sine kast for 36 yards og en interception.

"Det, jeg gerne vil sige, er, at dette er en rigtig kampom åladsen, og jeg vil sige, at Drake har spillet bedre end Jacoby på nuværende tidspunkt," sagde New England-træneren mandag morgen i en udsendelse på WEEI.

"Når det er sagt, er vi nødt til at se på hele spillet helt tilbage til foråret og begyndelsen af træningslejren. Og så må vi se, hvad vi kommer frem til. Men det er de samtaler, der vil finde sted her i de kommende dage."

Under en telefonkonference med journalister mandag sagde Mayo, at han håber at kunne udpege en starter "i løbet af de næste par dage".

"Jeg tror, der er flere faktorer, der spiller ind i denne beslutning," sagde Mayo. "Den ene er den samlede mængde arbejde, uanset om vi taler om foråret eller hele træningslejren. Og jeg vil også sige, at vi ofte glemmer den samlede erfaring, som en fyr som Jacoby har, hvilket også vil indgå i den beslutning, vi skal træffe her i den nærmeste fremtid."

"Men jeg er tilfreds med den måde, de to fyre kæmper på, og forhåbentlig kan vi i løbet af de næste par dage udpege en starter og starte sæsonen."

Patriots åbner den regulære sæson søndag den 8. september mod Cincinnati Bengals.

Pittsburgh Steelers er det eneste andet NFL-hold, som endnu ikke har udpeget en startende quarterback.