Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Philadelphia Eagles vinder med en skadet Jalen Hurts. Froholdt og Cardinals taber igen

Jalen Hurts førte Eagles til sejr
Jalen Hurts førte Eagles til sejrProfimedia
Eagles vandt stormødet mod Dolphins og har kursen sat mod slutspillet.

Los Angeles Rams - Pittsburgh Steelers 17-24

Steelers vandt med 7 points mod Rams, og da Rams-kickeren Brett Maher missede to fields goals og et ekstrapoint, sidder Maher muligvis med en halvdårlig smag i munden.

Kenny Pickett kastede for 230 yards og løb for endnu en scoring for Steelers, som kun havde 110 yards i de første tre quarters på SoFi Stadium.

Den meget udskældte offensive koordinator Matt Canadas angreb, fandt til sidst nogle huller i Rams forsvar i fjerde quarter, hvor det blev til tre lange drives, der kulminerede i to touchdowns, fra Jaylen Warren og Najee Harris.

Matthew Stafford kastede for 231 yards, og ramte Tutu Atwell for et 31-yard touchdown lige før pausen for Los Angeles Rams.

Rookien Puka Nacua havde otte catches for 154 yards, men Rams kæmpede for at få gang i offensiven efter pausen. De scorede ingen point på deres sidste tre drives, og fik slet ingen completions i fjerde quarter. 

Seattle Seahawks - Arizona Cardinals 20-10

Jaxon Smith-Njigba og Jake Bobo greb begge touchdown-pasninger i første halvleg, Kenneth Walker III løb for 105 yards, da Seahawks slog Arizona Cardinals 20-10.

Arizonas QB Joshua Dobbs var 19 ud af 33 for 146 yards og blev sacked fire gange. I den uge, hvor Kyler Murray blev aktiveret fra ” physically unable to perform”-listen og genoptog træningen, kunne Dobbs ikke få noget til at fungere i downfield-pasningsspillet. Quarterbackens længste completion var 21 yards på Arizonas sidste boldbesiddelse.

Hjalte Froholdt og Cardinals var foran med 10-7, efter et løb fra Joshua Dobbs, men Bobos touchdown gav Seahawks føringen ved pausen.

Froholdts makker på den offensive linje, D.J. Humphries, blev smidt ud i andet quarter efter slagsmål, og trods endnu en tæt kamp, måtte Cardinals for sjette gang forlade en kamp som tabere.

Philadelphia Eagles - Miami Dolphins 31-17

Jalen Hurts spillede med en skinne om knæet efter pausen, men førte alligevel Eagles til sejr i stormødet mod Dolphins.

Hurts kastede for 279 yards, og kastede to touchdowns, samtidigt med at han også selv løb i endzonen. Blandt de 31 kast fra Hurts, var der også en enkelt interception.

For Miami var Tua Tagovailoa 23 ud af 32 for 216 yards, i sin første direkte kamp mod Hurts i NFL. De to 25-årige quarterbacks har en fælles historie, med deres tid sammen i college i Alabama.

Doplhins havde inden kampen, det statistisk bedste angreb i ligaen. Eagles defence havde dog godt styr på dem, og tillod blot 244 yards til Miami.

Kampen blev afgjort, da Miami var bagud med syv points i fjerde quarter, og Tagovailoa kastede en interception til Darius Slay. På de efterfølgende drive, hvor Eagles også kørte mere end seks minutter af klokken, kunne Kenneth Gainwell score kampens sidste touchdown.

 

Natten øvrige kampe i NFL

Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers 31-17 

Denver Broncos - Green Bay Packers 19-17