Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Amerikansk svømme-legende sætter ny verdensrekord

Amerikansk svømme-legende sætter ny verdensrekord
Amerikansk svømme-legende sætter ny verdensrekordFlashscore
Natten til søndag nåede den amerikanske svømmelegende, Katie Ledecky, endnu en milepæl i karrieren, da hun satte ny verdensrekord på 1500 fri.

Katie Ledecky har efterhånden vundet alt, hvad der kan vindes inden for svømning. Hendes trofæskab inkluderer 21 VM-medaljer og ti OL-medaljer samt et hav af rekorder, og søndag nat fik hun en ny til samlingen, da hun ved et World Cup-stævne i canadiske Toronto barberede hele ti sekunder af den tidligere verdensrekord, som tyske Sarah Wellbrock var indehaver af, og vandt i tiden 15 minutter og 8,24 sekunder.

"Jeg havde det ikke som et fast mål. Jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg skulle forvente, da dette var mit første stævne i sæsonen", siger hun ifølge Reuters. Den tidligere rekord var en fantastisk præstation af Sarah (Wellbrock red.), og jeg er glad for at have svømmet så hurtigt.", sagde Lecky efter den fornemme præstation."

Normalt træner den 25-årige amerikaner i langbane-bassiner og det faktum, at rekorden blev sat i et kortbane-bassin gør rekorden så meget mere imponerende eftersom det naturligvis kræver endnu flere vendinger. "Det var første gang, jeg svømmede i et kortbane-bassin i den her sæson, så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente", sagde hun.

Katie Ledecky var ikke færre end 40 sekunder hurtigere end brasilianske Beatriz Dizotti, der kom ind på andenpladsen.