Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Amerikansk tennisspiller omgør beslutning om pension: Fortsætter i 2025

'Danimal' bliver hængende lidt endnu.
'Danimal' bliver hængende lidt endnu.Edgar Su/Reuters
Den amerikanske nummer ni på verdensranglisten, Danielle Collins, har ændret mening om at trække sig tilbage ved sæsonens afslutning og besluttet at spille videre i 2025, fortæller den 30-årige i et indlæg på de sociale medier torsdag.

Collins, der har kælenavnet 'Danimal' på grund af sin aggressive spillestil, meddelte ellers, at hun ville trække sig tilbage ved udgangen af 2024-sæsonen for at stifte familie efter at have tabt i anden runde af Australian Open i januar.

"Selv om jeg var meget spændt og ivrig efter at afslutte min tenniskarriere på en god måde i år og springe direkte ind i mit næste kapitel i livet, er tingene ikke gået som planlagt," skriver Collins på sin Instagram-side.

"Så Danimal-historien har ikke nået sin konklusion. Jeg vil være tilbage på turné i 2025."

Collins forklarer, at hun har haft nogle helbredsmæssige udfordringer i løbet af de seneste par måneder, herunder en diagnose af endometriose, og antyder, at hendes planer om at stifte familie ikke har vist sig at være så ligetil, som hun havde håbet.

"At håndtere endometriose og fertilitet er en kæmpe udfordring for mange kvinder, og det er noget, jeg er i gang med, men jeg har fuld tillid til det team, jeg arbejder sammen med," tilføjer hun.

"Det kommer bare til at tage lidt længere tid, end jeg troede."

Collins blev fredag udtaget til USA's hold til sæsonåbningsturneringen United Cup for blandede hold i Sydney og Perth, hvilket kraftigt antyder, at hun vil være at finde på Melbourne Park til årets første grand slam i midten af januar.

Det var ved Australian Open, at hun opnåede sit bedste resultat ved en major, da hun nåede finalen i 2022 og tabte til den nu pensionerede Ash Barty.

Hun havde en vis succes i 2024, hvor hun vandt titler i Miami og Charleston, men fik hedeslag ved OL i Paris og røg ud i første runde af US Open, hvor hun takkede nej til en stor afsked på Flushing Meadows.

"Selv om der ikke er nogen garantier i livet, håber jeg at kunne bygge videre på mit momentum fra 2024 og blive ved med at spille, indtil der er mere sikkerhed omkring min personlige fertilitetsrejse," siger hun.

"Den eneste garanti for nu vil være nogle flere episke kampe."