Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Anderlecht fyrer træneren efter skuffende sæson-start

Tingene har ikke rigtigt fungeret for Felice Mazzu i denne sæson.
Tingene har ikke rigtigt fungeret for Felice Mazzu i denne sæson.Profimedia
Anderlecht har valgt at fyre træner Felice Mazzu efter en meget skuffende start på sæsonen. Ind til videre overtager Robin Veldman midlertidigt posten.

Smilene var ellers brede i klubben, da Mazzu kom til klubben fra Bruxelles efter at have ført upåagtede Union St. Gilloise til andenpladsen i den belgiske Jupiler Pro League i sidste sæson, hvilket gav dem en plads i kvalifikationen til Champions League.

Men i Anderlecht har Mazzu, der ellers blev kåret som Årets Træner i Belgien i sidste sæson, ikke nydt den samme succes. Anderlecht ligger nede som nummer 12 i Jupiler Pro League med blot 16 point for 14 kampe og efter søndagens skuffende insats mod Standard Liege var Anderlecht-bestyrelsens tålmodighed med Mazzu sluppet op.

Weekendens kamp mod Standard Liege blev ganske vist ikke færddigspillet, men Anderlecht var bagud med 3-1, da kampen blev afbrudt ad to gange og til sidst blæst af, da medrejsende Anderlecht-fans kastede røgbomber og stole på banen. Mazzu, der overtog posten efter Vincent Kompany, blev hyret af Burnley i sommer, er den syvende træner, der er blevet fyret efter sæsonstarten i Belgien.