Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Antonio Conte beder fans være realistiske efter sidste sæsons mirakel

Antonio Conte beder fans være realistiske efter sidste sæsons mirakel
Antonio Conte beder fans være realistiske efter sidste sæsons mirakelADRIAN DENNIS/AFP
Det har været meget op og ned for Tottenham i denne sæson indtil videre, og Antonio Conte har en bøn til Tottenhams fans.

Tottenham-manager Antonio Conte insisterer på, at London-klubbens top-4-placering i sidste sæson var et mirakel. Samtidig opfordrer han fansene til at have realistiske forventninger.

Det sker, efter at fansene luftede deres utilfredshed med holdet og ejer Daniel Levy i slutningen af Tottenhams kamp mod Aston Villa nytårsdag. Tottenham tabte 0-2 på hjemmebane.

Det skriver The Guardian.

Conte hævder, at han er tilfreds med Spurs' præstation, selv om hans hold kun mønstrede to skud på mål i hele kampen.

"Jeg ved, hvad virkeligheden er. Jeg kender klubbens situation og vision, og de kender udmærket godt mine tanker", siger han, da han bliver spurgt, om fansene har urealistiske forventninger til holdet.

"Jeg arbejder fortsat på at forbedre klubben og på at skabe et solidt fundament for udvikling."

Præstationen mod Aston Villa lod til at øge frustrationen blandt Tottenhams fans, som er utilfredse med, hvad de opfatter som steril fodbold orkestreret af den pragmatiske italiener, skriver The Guardian.

Samtidig lød der søndag tilråb som "Daniel Levy, skrid ud af vores klub" fra tribunerne med henvisning til den britiske forretningsmand, der er bestyrelsesformand og medejer af Tottenham.

"I starten af sæsonen gjorde jeg det klart og sagde, at vi kunne være konkurrencedygtige, men forsøge at fortsætte med at forbedre os", siger Antonio Conte ifølge The Guardian.

"I skal også vide, at der er klubber, som kan investere 200 millioner pund, og man er nødt til at respektere deres kvalitet.

- Det er nødt til at være klart. Ellers risikerer vi at skabe forventninger, der ikke er positive for miljøet - forventninger, der i øjeblikket ikke er realistiske", siger han.

I sidste sæson af Premier League sluttede Tottenham på fjerdepladsen lige efter Chelsea.

"Sidste sæson lavede vi et mirakel. Vi udførte et mirakel."

"Og jeg kan godt huske, at folk snakkede om, at Tottenham i denne sæson kunne blive en udfordrer til at vinde ligaen. Det var faktisk lidt skørt at læse", siger han.

Med nederlaget til Aston Villa er Tottenham placeret på femtepladsen med 30 point efter 17 kampe. Nærmeste hold i top-4 er Manchester United med to point mere for en kamp færre.