Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aprilsnar for Aarhus Fremad: Må finde nyt stadion til pokal-kvartfinale mod FCN

Aarhus Fremad må finde nyt stadion til pokal-kvartfinale mod FCN
Aarhus Fremad må finde nyt stadion til pokal-kvartfinale mod FCNAarhus Fremad
Aarhus Fremad, der har været den helt store sensation i årets pokalturnering har fået vide, at de ikke kan spille deres kvartfinale mod FC Nordsjælland hjemme Riisvangen eftersom Aarhus Kommune først åbner for græsbanerne den 1. april.

"Vi skal spille mod Nordsjælland i starten af marts, og Aarhus Kommune åbner for sine græsbaner 1. april. Hvis vi vil have en god bane at spille på resten af sæsonen, må vi finde en anden løsning", fortæller direktør Lars Kruse til Aarhus Lokalavisen.

Direktøren afslører, at klubben er i dialog med FC Nordsjælland om, hvor man så skal spille, men at man helst vil møde de nordsjællandske favoritter på en bane i Aarhus.

På trods af vanskelighederne, understreger Lars Kruse, at man har de samme chancer for at gå videre som mod Brøndby, som man sensationelt sendte ud af pokalen.

" Chancerne er lige så store, som da vi vandt over Brøndby. Det er en kæmpe mulighed for at måle sig op af det bedste hold i Superligaen. Men med de resultater, vi har skabt, spiller vi ikke fodbold for at få en oplevelse. Vi spiller for at vinde. Nordsjælland er et offensivt indstillet hold, der gerne vil spille fodbold på vores måde. Jeg tænker, vi står godt op til hinanden.", siger Lars Kruse

De første opgør finder sted mellem den 28. februar og den 2. marts 2023, mens returopgørene finder sted den 6.- og 7. april 2023.