Arsenal-stjerne tvivlsom til VM efter ankelskade

Arsenal-stjerne tvivlsom til VM efter at have fået en ankelskade
Arsenal-stjerne tvivlsom til VM efter at have fået en ankelskade AFP
Arsenals angrebsstjerne Bukayo Saka måtte forlade banen med en ankelskade efter 27 minutter i kampen mod Nottingham Forest, hvilket vil give den engelske landstræner Gareth Southgate endnu flere panderynker før VM-slutrunden.

Reece James, Kyle Walker, John Stones og Kalvin Phillips kæmper allerede alle med skader og er stærkt tvivlsomme til VM-slutrunden, og søndag blev situationen for landstræner Gareth Southgate måske forværret, da Bukayo Saka blev tvunget til at forlade banen med en ankelskade i Arsenal´s 5-0 sejr hjemme over Nottingham Forest.

Saka spillede forrygende i begyndelsen af kampen og var oplægger til Arsenal´s første mål, da han fandt Gabriel Martinelli med en flot aflevering. Men efter 27 minutter var Saka nødt til at forlade banen efter en hård tackling af Nottingham Forests Renan Lodi. Saka forsøgte at spille videre, men måtte kort efter lade sig udskifte.

"Forhåbentlig er Saka ikke tvivlsom til VM", sagde træner Mikel Arteta efter kampen. "Det var en skidt tackling og han haltede, men forhåbentlig var det alt. Han blev sparket både på foden og anklen en del gange."

Saka lod sig udskifte med Reiss Nelson, som fik stor indlydelse på kampen, da han nettede to gange og hjalp Premier League´s førende hold til en sikker 5-0 sejr over bundproppen i ligaen.