Arsenal tilbage på førstepladsen efter sejr på Stamford Bridge

Gabriel Magalhaes i jubel efter sin scoring til 1-0.
Gabriel Magalhaes i jubel efter sin scoring til 1-0.Profimedia
Arsenal fortsatte den imponerende sæson, de har gang i. London-klubben er med sejren igen over Manchester City.

Søndag eftermiddag bød på et London-opgør, da Arsenal gæstede Chelsea på Stamford Bridge. Chelsea skulle forsøge at rette op på miseren mod Brighton, da de tabte 4-1 sidste weekend. Arsenal stræbte derimod efter at generobre førstepladsen fra Manchester City, der havde overtaget den dagen forinden.

I 1. halvleg havde Arsenal en masse boldbesiddelse, mens Chelsea ikke rigtig kunne få tingene til at fungere. Der kom ikke rigtig noget flow i kampen, da der blev begået masser af frispark af begge hold. Der blev da heller ikke scoret i kampens første 45 minutter.

Boldbesiddelsen var mere ligeligt fordelt i anden halvleg, men det polerede spil udeblev samtidig med, at der stadig blev begået masser af frispark. Det var dog Arsenal, der fik åbnet for målkontoen efter 63 minutter, da Gabriel Magalhaes bragte gæsterne i front.

Efter scoringen pressede Arsenal på i jagten på et 2-0-mål, men det lykkedes ikke. Chelsea kunne dog ikke komme op i nærheden af Aaron Ramsdale i Arsenal-buret og derfor endte opgøret med en 1-0-sejr til Arsenal, som derfor er tilbage som ligaens førerhold.

Chelsea er stadig placeret som nummer syv og har hele 13 point op til Arsenal.

I næste weekend skal Arsenal en tur til Wolverhampton, mens Chelsea skal på besøg hos Manchester City.