Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Arteta vil ende dårlig udebane-statistik mod rivaler: Vi har en fantastisk mulighed

Mikel Arteta ved FA Cup-kampen mod Oxford.
Mikel Arteta ved FA Cup-kampen mod Oxford.ADRIAN DENNIS/AFP
Formstærke Arsenal har en fantastisk mulighed for at afslutte deres negative stime på Tottenham Hotspurs Stadium, når de to hold mødes i weekenden, sagde manager Mikel Arteta fredag.

Arsenals seneste Premier League-sejr over Tottenham på udebane kom i 2014. Ligaens førerhold har dog god grund til at tro, at det kan blive til tre point søndag. De kommer nemlig til kampen 11 point foran deres rivaler med 44 point efter 17 kampe.

"Jeg elsker det bare. En af sæsonens største kampe. Vi ved, hvad det betyder," sagde Arteta til journalister forud for 'North London-derby'.

"Der er mange følelser i sådan en kamp, meget passioneret. Utrolig følelse, når man er på banen. Man kan mærke spændingen, atmosfæren omkring det.”

"Vi har i de sidste par år vundet steder, vi ikke har vundet i årevis. Vi har en fantastisk mulighed på søndag for at få sejren."

Arteta understregede dog, at sejren langt fra var en selvfølge, og tilføjede, at det ikke var klart, hvilken version af Tottenham, der ville dukke op til kampen på søndag.

"De går til kampene forskelligt. Nogle gange aggressive fra begyndelsen," sagde Arteta.

"Nogle gange giver de dig mulighed for at sætte spillet. De har en masse værktøjer til at skabe problemer. Vi vil forberede os på den bedst mulige måde, og så vil det blive overladt til spillerne at gøre, hvad de skal gøre."

Den spanske manager gav også en opdatering på den skadesplagede angriber Gabriel Jesus., Angriberen har gjort fremskridt efter sin knæoperation, men han har stadig en lang vej igen, fortæller Arteta.

"Jeg vil gerne se ham tilbage så hurtigt som muligt, men jeg tror ikke, det vil ske."

Kampen mellem Tottenham og Arsenal bliver spillet søndag klokken 17:30