Arteta vinder månedens manager i november og december – Thomas Frank lige efter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Arteta vinder månedens manager i november og december – Thomas Frank lige efter

Thomas Frank i FA Cup-kampen mellem Brentford og West Ham.
Thomas Frank i FA Cup-kampen mellem Brentford og West Ham.ADRIAN DENNIS/AFP
Thomas Frank har gang i en glimrende sæson i Brentford, hvor han var tæt på vinde 'månedens manager', men måtte se sig slået af en spansk succestræner.

Arsenal-træner, Mikel Arteta, er netop blevet kåret som månedens bedste træner i Premier League for november og december 2022. Arsenal har været fænomenale indtil videre i den bedste engelske række og er placeret på førstepladsen.

Der har dog været hård konkurrence om Artetas nyvundne titel. I en anden del af London har Thomas Frank og Brentford nemlig været helt forrygende, hvor Franks tropper blandt andet har slået Manchester City og Liverpool inden for de seneste måneder.

Det er Brentfords anden sæson i Premier League, efter de rykkede op fra Championship i 2021. I den seneste sæson sluttede Brentford som nummer 13, hvor specielt et stærk forår med Christian Eriksen på holdet gjorde en forskel.

Nu er Eriksen væk, men Brentford har fortsat ufortrødent og ligger i skrivende stund nummer ni i Premier League med 26 point for 18 kampe.

Det er dog kun uovervindelige Arsenal og Arteta, der kunne franarre Frank titlen som månedens manager. Arsenal har nemlig ikke tabt i Premier League siden starten af september, hvilket betyder, at klubben er ubesejret i 11 Premier League-kampe, hvor det er blevet til to uafgjorte og ni sejre.

Udover Mikel Arteta og Thomas Frank var også Newcastles Eddie Howe og Liverpools Jurgen Klopp nomineret til titlen.