Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ashleigh Barty skal være mentor for lokalt wildcard-håb ved Australian Open

Ashleigh Barty skal være mentor for lokalt wildcard-håb ved Australian Open
Ashleigh Barty skal være mentor for lokalt wildcard-håb ved Australian OpenProfimedia
Sidste års vinder af Australian Open, Ashleigh Barty, har indstillet sin karriere, men hun kommer stadig til at spille en rolle ved årets første Grand Slam.

Den pensionerede Australian Open-vinder Ashleigh Barty (26) vender tilbage til Melbourne Park til dette års turnering for at være mentor det lokale håb Olivia Gadecki (20), som modtog et wildcard til sæsonens første Grand Slam.

Den tidligere verdensetter, Barty, indstillede sin karriere i marts sidste år, kort efter at have afsluttet sit lands 44-årige ventetid på en hjemmebanevinder ved Australian Open.

Verdens nummer 202 Gadecki sagde ved United Cup i Sydney, at Barty ville være i sin lejr i Melbourne Park til turneringen den 16.-29. januar.

"Jeg har været virkelig heldig altid at kunne kontakte hende, hvis jeg har spørgsmål, eller hvis jeg har brug for råd, hun har altid været der for mig," sagde Gadecki til Australian Associated Press.

"Det bedste er, at hun bare behandler mig som en normal person, og vi kan relatere i den forbindelse, og det er lige så vigtigt udenfor banen som på banen."

Hun vil begynde sine Australian Open-forberedelser ved næste uges Hobart International.