Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Atsus agent: Hans lig er fundet under murbrokker efter i jordskælv i Tyrkiet

Opdateret
Atsus agent: Hans lig fundet under murbrokker efter i jordskælv i Tyrkiet
Atsus agent: Hans lig fundet under murbrokker efter i jordskælv i TyrkietProfimedia
Historierne om Christian Atsu har været både positive og negative. Nu ser det dog ud til at historien får en tragisk udgang.

Den ghanesiske fodboldspiller Christian Atsu er blevet fundet død under den bygning, hvor han boede i det sydlige Tyrkiet efter sidste uges voldsomme jordskælv, oplyser den tidligere Chelsea-fløjspillerens tyrkiske agent.

"Atsus livløse krop blev fundet under murbrokkerne," sagde Murat Uzunmehmet til journalister i Hatay, hvor Atsus lig blev fundet.

"I øjeblikket bliver der stadig taget flere ting ud. Hans telefon blev også fundet."

Nana Sechere, en anden af Atsus agenter, har også bekræftet nyheden på Twitter. 

"Det er med det tungeste af hjerter, at jeg må meddele alle de håbefulde at Christian Atsus lig desværre blev fundet i morges", skrev han.

"Min dybeste medfølelse går til hans familie og kære. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle for deres bønner og støtte. Jeg beder om, at mens vi træffer de nødvendige foranstaltninger, at alle venligst respekterer familiens privatliv i denne meget svære tid."

Atsu skulle efter planen have fløjet ud af det sydlige Tyrkiet timer før jordskælvet, men Hatayspors manager sagde fredag, at ghaneseren valgte at blive i klubben efter at have scoret det afgørende mål i en Super Lig-kamp den 5. februar.

Atsu skiftede til Hatayspor i september 2022.

Christian Atsu var fire sæsoner i Premier League, på en kontrakt i Chelsea uden dog at få debut for førsteholdet.

I stedet har han været udlejet til flere klubber, inden han skrev under på en permanent aftale med Newcastle i 2017, hvor han spillede 121 kampe og lavede otte mål.