Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Axelsen sætter irer på plads: Klar til kvartfinale

Axelsen sætter irer på plads: Klar til kvartfinale
Axelsen sætter irer på plads: Klar til kvartfinaleProfimedia
Onsdag morgen vandt Viktor Axelsen sikkert i to sæt over ireren Nhat Nguyen, der er nummer 49 i verden.

Efter sin midnatsforestilling i den seneste kamp var kamptidspunktet denne gang langt tidligere.

Måske gjorde det, at Axelsen lige skulle banke rusten af. I hvert fald havde han i indledningen problemer med Nguyens offensive spil og skulle lige finde grebet om kampen.

Ireren med de vietnamesiske rødder var ligeglad med Axelsens enorme favoritværdighed og formåede at stresse danskeren, der havde problemer med sine løft og kom bagud 4-6.

Det blev også 10-7 til verdens nummer 43, før Axelsen, der selv er på verdensranglistens andenplads, for alvor fik tunet ind på opgaven.

Han bevarede tålmodigheden og lod erfaringen råde. Den tilsagde ham givetvis, at niveauforskellen på et tidspunkt nok skulle skinne igennem.

Og det skete lige præcis. Bagud 9-11 tog Viktor Axelsen fem point på stribe og tøjlede de offensive slag fra Nhat Nguyen langt bedre.

Ireren fik blot to point mere i resten af sættet, hvor Axelsen styrede løjerne med hård hånd og lukkede det på første mulighed.

Når Nguyen kom til at spille for kort, blev han straffet prompte af fynboens knaldhårde smash. Det hjalp Axelsen til en føring på 8-4 i andet sæt, og så begyndte Nguyens tro på en sensation langsomt at smuldre.

Danskeren lavede nogle småfejl, men var aldrig i nærheden af at sætte føringen over styr.

Tre kvarter efter første serv var kampen slut, og Axelsen kunne for tredje gang på under en uge lade sig hylde af de danske fans.