Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Axelsen tromler videre med sejr over israeler ved OL

Axelsen tromler videre med sejr over israeler ved OL
Axelsen tromler videre med sejr over israeler ved OLProfimedia
Klokken var midnat, inden Viktor Axelsen havde hevet en stensikker sejr over Misha Zilberman i land.

Viktor Axelsen har planmæssigt to sikre sejre i banken efter sine to første gruppekampe ved OL.

Meget sent mandag aften slog den forsvarende OL-guldvinder således Misha Zilberman 21-9, 21-11 efter en overbevisende indsats.

I en halvtom hal, hvor mange var smuttet for at nå den sidste metro, fulgte den 35-årige israeler med til 5-6 i første sæt, inden Axelsen med fem point i træk tog en stor del af modet fra Zilberman.

Spillerne kender hinanden fra en fælles klubfortid i Odense samt fire indbyrdes møder på internationalt niveau, som Axelsen har vundet med samlet 8-0 i sæt, så det var småt med spillemæssige overraskelser.

Det gav plads til at arbejde med og fokusere lidt mere på de enkelte slag for 30-årige Axelsen og træner Kenneth Jonassen i andet sæt, hvor fynboen dog også stadig virkede meget fokuseret på at skulle have en hurtig og smertefri sejr uden bump.

Det fik verdens nummer 2 mod verdens nummer 58, og dermed fortsatte de lovende takter for Axelsen, efter at han på grund af et ankelproblem ikke spillede tællende kampe i næsten to måneder op til OL.

Axelsen spiller sin sidste og afgørende gruppekamp onsdag.

Her venter Nhat Nguyen, der er født i Vietnam, men stiller op for Irland. Han har ligeledes to sejre på kontoen, og da kun gruppevinderen går videre, er der tale om en regulær knald eller fald-kamp.

Vinderen af opgøret stryger videre til kvartfinalerne.