B93 smadrer pointløse HB Køge

Emeka Nnamani er brandvarm.
Emeka Nnamani er brandvarm.Profimedia
Emeka Nnamani scorede to gange for B93, der på udebane slog HB Køge 4-0 tirsdag aften.

B93 bankede på udebane tirsdag aften HB Køge med 4-0 og forlængede dermed sjællændernes elendige sæsonstart i Danmarks næstbedste fodboldrække.

Med nederlaget er HB Køge nu oppe på seks nederlag i lige så mange kampe indtil videre i den nye sæson.

B93 ligger efter sejren på niendepladsen med syv point.

Sebastian Clemmensen gjorde det i første halvleg til 1-0 før københavnerne.

Efter 55 minutter blev den føring fordoblet, da angriberen Emeka Nnamani kom på tavlen med sin første sæsonscoring.

12 minutter senere nettede Nnamani på ny, da den tidligere FC København-spiller Nikolaj Thomsen sørgede for oplægget.

Et kvarter før tid lukkede og slukkede Mikkel Wohlgemut, der også tidligere har huseret på FCK's midtbane, for de københavnske gæster.

HB Køge er ikke det eneste mandskab i 1. division, der fortsat er uden point.

FC Roskilde er ligeledes fortsat pointløs, selv om det ellers tidligere tirsdag aften så ud til, at der skulle laves om på det.

Midtsjællænderne kom efter 53 minutter foran 1-0 på hjemmebane mod AC Horsens, men den føring holdt ikke.

Efter en time udlignede Mikkel Kallesøe for østjyderne, inden Oliver Kjærgaard syv minutter senere gjorde det til slutresultatet 2-1.

I den sidste kamp i 1. division tirsdag aften tog Hvidovre IF imod Hillerød i en kamp, der endte uden scoringer.