Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Både danske og udenlandske emner i spil som ny Brøndby-chef, afslører Jan Bech Andersen

Jan Bech og Ole Palmå er ved at være i mål med at finde en ny mand til roret for klubbens flagskib, Brøndby IF.
Jan Bech og Ole Palmå er ved at være i mål med at finde en ny mand til roret for klubbens flagskib, Brøndby IF.Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Siden Niels Frederiksen fratrådte sin stilling som Brøndby-træner i november har det ikke skortet på spekulationer om, hvem der skulle træde til i stedet. Og ifølge Bold.dk, der har haft fat i bestyrelsesformand Jan Bech Andersen er det ved at nærme sig en afgørelse.

Brøndby-chefen uddyber med, at planen er, at de kan fortælle, hvem der har fået jobbet, inden vi går ind i det nye år. Der er stadig en udskilningsproces i gang, men ansættelsen lurer lige om hjørnet. Dog er det i nuværende situation hverken givet, at det bliver en dansker eller en udenlænding, der skal tage tøjlerne, uden at Jan Bech Andersen uddyber, om det´ en tysker á la Michael Zorniger eller en anden nationalitet, der kandiderer til jobbet som Brøndby-træner.

Både David Wagner og Frank Kramer har været nævnt, hvad tyskere angår.

"Der er både folk med og uden dansk pas, der er i spil her i den sidste proces. Der er stadig flere kandidater i spil til jobbet, men vi er nede på mindre end en håndfuld nu, så det er der, vi er,siger Jan Bech til Bold.dk.

Niels Frederiksen forlod Brøndby i november, og sportschefen Carsten V. Jensen har tidligere været ude med meldinger om, at man havde modtaget mange henvendelser fra ind- og udland. Og nu er der altså nyt på den lave horisont.