Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Indisk doublefavorit har trukket sig fra Denmark Open: En fordel for dansk par

Indisk doublefavorit har trukket sig fra Denmark Open: En fordel for dansk par
Indisk doublefavorit har trukket sig fra Denmark Open: En fordel for dansk parProfimedia
Der er store forventninger til Kim Astrup og Anders Skaarup ved Denmark Open, som i disse dage løber af stablen, og den danske double kan allerede nu få en lidt lettere vej til titlen endda uden at have været i kamp endnu.

Kim Astrup og Anders Skaarup fik en flot VM-sølvmedalje ved VM i Danmark i slutningen af august. Nu er de to danskere tilbage i Danmark igen for at jagte Denmark Open-titlen. 

Det danske par skal først spille onsdag, men allerede nu er en mulig vej til titlen blevet lidt nemmere. De indiske verdensettere Satwiksairaj Rankireddy og Chirag Shetty har nemlig trukket sig fra turneringen. TV 2 Sports badmintonekspert Jim Laugesen er ærgerlig på indernes vegne, men mener samtidig, at det kan være en stor dansk mulighed.

"Men der er ingen tvivl om, at det selvfølgelig er en fordel for Kim og Anders. Det indiske par har lige vundet Asian Games, som er en ekstrem svær turnering at vinde. Det er asiaternes mini-OL. De er i topform og ligger nummer et i verden," fortæller TV 2 Sports ekstert Jim Laugesen.

Hvis danskerne vinder deres to første kampe, så kunne de være rendt ind i inderne i kvartfinalen, men det bliver altså ikke tilfældet nu.

Kim Astrup og Anders Skaarup spiller deres førsterundekamp onsdag mod et japansk par. Du kan følge kampen her.