Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk damedouble gør rent bord i betydningsløs kamp

Dansk damedouble gør rent bord i betydningsløs kamp
Dansk damedouble gør rent bord i betydningsløs kampProfimedia
Maiken Fruergaard og Sara Thygesen var allerede en overraskende gruppevinder, men vandt alligevel tirsdag.

OL-eventyret for Maiken Fruergaard og Sara Thygesen fortsatte tirsdag. Parret havde allerede overraskende vundet sin gruppe, men alligevel blev det franske par Margot Lambert og Anne Tran også nedlagt i en betydningsløs kamp.

Sejrscifrene lød på 21-16, 21-12, og dermed er danskerne videre til kvartfinalerne med maksimumpoint. I øvrigt fra en gruppe, hvor alle andre tre par ligger højere på verdensranglisten.

Efter en god dansk start fik de to franske kvinder medvind. Godt hjulpet på vej af et entusiastisk fransk publikum i La Chapelle Arena, som råbte deres helte frem.

En tidlig dansk føring blev formøblet, og sættet så ud til at være gledet Fruergaard og Thygesen af hænde ved 10-15.

Især sidstnævnte lavede en del fejl på smash, men pludselig tog fanden ved de to danskere.

Fra 10-15 spillede de blændende, og Tran og Lambert anede ikke deres levende råd, mens danskerne med ti point i træk spillede sig til fem sætbolde.

På den anden af dem blev sættet hevet hjem.

De to danskere boblede af selvtillid, og de pillede modet fuldstændig fra de to franskmænd. De cruisede afsted fra første bold og lukkede aldrig modstanderen tilbage i opgøret.

Det blev en helt perfekt kamp set med danske briller. Efter to udmarvende tresætssejre kunne Fruergaard og Thygesen spare lidt på kræfterne i den betydningsløse kamp, men holdt alligevel momentum med en stærk sejr.

Kvartfinalen mod en endnu ukendt modstander spilles torsdag. Danskerne skal møde en toer fra en anden gruppe.