Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Anders Antonsen ser ikke udelukkende fordele ved VM i Danmark: Det er for drænende

Anders Antonsen åbner sit VM mandag
Anders Antonsen åbner sit VM mandagThomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
VM i Badminton i Danmark er startet i Royal Arena. Selvom det typisk er noget danske spillere ser frem til, så mener Anders Antonsen også, at der kan være ulemper ved det.

Her mener Antonsen ikke nødvendigvis det pres der altid følger med foran de danske tilskuere, men noget så lavpraktisk som geografi. VM afvikles nemlig nærmest i Antonsens baghave.

”Jeg bor fem minutters kørsel fra Royal Arena, så det føles slet ikke som et VM i badminton. Der skal man typisk rejse for at deltage i”, siger Antonsen til det internationale badmintonforbunds hjemmeside.

For at undgå at hverdag og turnering blender sig sammen, forsøger Antonsen da også at opretholde en vis normalitet i forhold til det at være til en stor turnering. Han har nemlig indlogeret sig på et hotel, trods den korte afstand til hjemmeadressen.

”Forhåbentligt kan det hjælpe mig til at være i ”zonen”, i stedet for bare at hygge mig derhjemme. Der er fordele og ulemper ved at VM er på hjemmebane. Det handler om at være komfortabel, men ikke for komfortabel”, siger danskeren.

En anden ulempe ved at turneringen foregår på dansk grund, er at det bliver muligt for venner og bekendte, at komme til hallen, i stedet for at skulle rejse til Fjernøsten.

”Der er så mange mennesker, der forsøger at få fat i dig, forsøger at få billetter til arrangementet og den slags, og selvom du gerne vil være høflig og svare alle, kan du bare ikke. Det er for drænende”, siger danskeren.

Anders Antonsen der tidligere har ligget nummer to i verden, kommer ind som 12. seedet til VM.

Han møder mandag useedede Misha Zilberman fra Israel.