Barcelona ydmyger Valladolid i offensivt festfyrværkeri

Barcelona ydmyger Valladolid i offensivt festfyrværkeriProfimedia
Med en mesterlig præstation vandt FC Barcelona lørdag 7-0 over Valladolid. Raphinha scorede hattrick.

FC Barcelona foldede sig for alvor ud, da holdet på hjemmebane lørdag udraderede Valladolid i La Liga og vandt 7-0.

De offensive Barcelona-kræfter skabte et sandt festfyrværkeri, mens Valladolid ingenlunde formåede at sætte et positivt aftryk på kampen.

Særligt Barcelonas brasilianske kantspiller Raphinha, der scorede hattrick, var i strålende spilhumør.

Også det 17-årige stjernetalent Lamine Yamal var i fokus med to målgivende afleveringer.

Med sejren har Barcelona vundet sæsonens første fire kampe i sæsonen og topper tabellen i den bedste spanske fodboldrække.

Værterne havde meget nemt ved at stresse Valladolid-spillerne, som ikke anede, hvordan de skulle få flyttet bolden over på Barcelonas banehalvdel.

Efter en flyvende start fik hjemmeholdet første gang bolden over stregen efter 20 minutter.

Raphinha modtog bolden i dybden, tæmmede den med brystet og prikkede med venstrefoden kuglen over stregen.

Opskriften var nogenlunde den samme godt fire minutter senere, hvor Robert Lewandowski scorede sit fjerde ligamål i sæsonen.

Bolden blev lobbet over gæsternes forsvar til den polske angriber, der med en flot tæmning lagde kuglen til rette for sig selv og resolut udbyggede føringen.

På et hjørnespark lige før pausen blev det sidste håb taget fra Valladolid-spillerne.

Ved at kaste sig frem i feltet samlede forsvarsspilleren Jules Koundé en løs bold op og scorede til 3-0 via stolpen.

Efter pausen gik det også alt for stærkt for Valladolid-spillerne.

Først scorede Raphinha både sit andet og tredje mål i kampen, inden nyindkøbet Dani Olmo, der forinden havde været tæt på at få nettet til at blafre flere gange, scorede til 6-0 med syv minutter tilbage på uret.

Få spilsekvenser senere stod indskiftede Ferrán Torres for kampens sidste mål.

Hattrick-helten Raphinha sendte fra venstresiden en hård bold ind i feltet, hvor Torres med højrefoden sendte bolden i mål ved nærmeste stolpe.