Bashkim Kadrii stopper i OB: Det er vemodigt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bashkim Kadrii stopper i OB: Det er vemodigt

Kadrii er færdig i OB.
Kadrii er færdig i OB.Profimedia
Det er aldrig sjovt at rykke ned, men det er realiteten for OB, der med nedrykningen også siger farvel til flere profiler.

OB kunne ikke undslippe det nedrykningsspøgelse, der forfulgte dem gennem hele den seneste sæson, og derfor skal fynboerne en tur i 1. Division i den kommende sæson. 'Striwerne' kommer dog til at mangle en af klubbens allerstørste profiler gennem flere år.

Klubben har allerede sagt farvel til spillere som; Hans Christian Bernat, Magnus Nielsen, Tom Trybull, Filip Helander og Sven Köhler.

Men denne tirsdag tager de afsked med den 32-årige offensivspiller Bashkim Kadrii. Efter flere års tro tjeneste i klubben er det nu slut.

"Det er vemodigt at skulle sætte et punktum for min tid i OB’s spillertrøje, men jeg er også meget afklaret omkring det hele. Jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel i mit liv, og der føler jeg, at det er det rigtige tidspunkt." siger Bashkim Kadrii til OB's egen hjemmeside.

Kadrii har i flere omgange været i OB, hvilket også har gjort, at han har skrevet sig ind i klubbens historiebøger. I alt er det blevet til 278 kampe og 64 mål i OB, hvilket betyder, at han har spillet 13. flest førsteholdskampe og befinder sig på en ottendeplads på klubbens alltime-topscorerliste.

I OB kommer de til at savne den dygtige tekniker. De prøver dog samtidig at kunne benytte Kadriis kompetencer uden for kridtstregerne.

"Selvom Bashkim er vokset op i hovedstaden, så bløder han uden tvivl stribet blod. Han har alle dage været en enestående ambassadør for klubben, og hans betydning for OB har om muligt været langt større, end de fleste tænker. Der er ingen tvivl om, at hans kompetencer kan bringe ham langt i andre sammenhænge, og derfor drøfter vi også muligheden for, at han fortsat kan hjælpe OB i en anden rolle. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke, uanset hvor fremtiden måtte bringe ham hen," siger Troels Bech, der er sportschef i OB.