Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Cleveland Cavaliers leverede vildt comeback i Brooklyn: Vandt i allersidste sekund

Isaac Okoro har spillet hele sin professionelle karriere for Cleveland Cavaliers, efter Ohio-holdet i 2020 valgte ham med pick nummer 5 i draften.
Isaac Okoro har spillet hele sin professionelle karriere for Cleveland Cavaliers, efter Ohio-holdet i 2020 valgte ham med pick nummer 5 i draften.Sarah Stier/Getty Images North America/Getty Images via AFP
Forleden fik de skovlen under Brooklyn Nets med overbevisende manér, men sådan skulle det ikke helt gå natten til fredag for Cleveland Cavaliers.

JB Bickerstaffs mandskab har gang i en enormt flot sæson, der allerede har kastet 47 sejre af sig i hidtil 75 kampe, men på udebane mod Brooklyn Nets, der fortsat er en af de direkte konkurrenter til en god position forud for slutspillet, var det i allersidste sekund, at det blev til en sejr.

Her løb Cleveland Cavaliers nemlig med en sejr på 116-114, sikret i allersidste sekund af en ellers ikke særligt involveret Isaac Okoro, der sænkede en flot treer med under et sekund tilbage af kampen.

Cavaliers startede ellers kampen suverænt bedst og var i anden periode næsten oppe med 10 point, men kort før pausen fik hjemmeholdet taget føringen, og fra midten af tredje periode og frem til allersidste sekund lignede det altså, at det skulle være en ekstremt vigtig sejr til Jacque Vaughns Brooklyn-mandskab.

Med 11,6 sekunder tilbage af kampen stod Cavaliers’ helt store stjerne, Donovan Mitchell, ellers på stregen og skulle skyde et free throw, der kunne bringe regnskabet fuldkommen i balance, udligne til 114-114. Men superstjernen, der ankom til Cleveland fra Utah Jazz forud for denne sæson, brændte.

Og så fulgte ellers nogle kaotiske sekunder, hvor bolden hoppe fra det ene sæt hænder til det andet, før end Caris LeVert, der tidligere har spillet i netop Brooklyn Nets, kunne samle bolden op. Herfra fulgte en fremragende aflevering på tværs af banen, for i hjørnet stod Isaac Okoro og lurede.

"Der var helt sikkert meget pres på det ene skud. Men det er altid en fed følelse at ramme et kampvindende skud. Det var første gang for mig," fortæller 22-årige Okoro efterfølgende til ligaens hjemmeside.

Donovan Mitchell lægger samtidig ikke skjul på, at det var en rodet og til tider direkte grim affære.

"Der foregår bare så meget (i playoff-kampen, red.), men i sidste ende kan vi kun kontrollere det, som vi kan kontrollere, og vinde de her kampe i stedet for at bede til, at andre hold enten taber eller vinder. Vi skal bare gå på gulvet og gøre det, vi kan gøre, og det er fedt at vinde en kamp som denne her," lyder det fra Donovan Mitchell.

Med nederlaget er Brooklyn Nets fortsat nede på den syvendeplads i Eastern Conference, der lige præcis ikke giver direkte adgang til slutspillet, men derimod tvinger New York-mandskabet ud i den såkaldte play-in, hvor holdene fra placering nummer syv til og med nummer 10 kæmper om de sidste slutspilspladser.

Til gengæld ligger Cleveland Cavaliers fortsat enormt lunt i svinget, fortsat på fjerdepladsen i Eastern Conference, hvor kun Milwaukee Bucks, Boston Celtics og Philadelphia 76ers er bedre placeret end LeBron James’ forhenværende arbejdsgiver, Cavaliers.

Natten til mandag møder Cleveland Cavaliers hjemme i Rocket Mortgage FieldHouse ligaens næst ringeste mandskab i denne sæson, Houston Rockets, mens Brooklyn Nets natten til søndag gæster Miami Heat i Florida.