Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

LeBron James og søn skriver NBA historie med første optræden sammen

LeBron og Bronny James skrev historie
LeBron og Bronny James skrev historieČTK / AP / William Liang
LeBron James (39) og hans ældste søn Bronny James (20) skrev søndag et stykke NBA-historie, da de for første gang optrådte sammen for Los Angeles Lakers, som de havde ventet længe på.

Duoen optrådte sammen i starten af andet quarter i Lakers' 118-114 nederlag i pre-season til Phoenix Suns i Palm Desert øst for Los Angeles.

Mens LeBron James imponerede med 19 point på bare 16 minutter og 20 sekunder på banen, inden han måtte sidde over i anden halvleg, havde Bronny det sværere med nul point på lidt over 13 minutter på banen. Den yngre James forsøgte sig kun med ét skud.

"Det var fedt for os begge, især for vores familie," sagde LeBron James, 39, bagefter om at spille sammen med Bronny, som fejrede sin 20-års fødselsdag i søndags. "Det er helt sikkert et øjeblik, jeg aldrig vil glemme.

"Som far betyder det alt. For en, der ikke havde en far, da han voksede op, at kunne have den indflydelse på sin søn, at kunne have øjeblikke med sin søn, at arbejde med sin søn - det er en af de største ting, en far nogensinde kan håbe på."

James Sr. indrømmede dog, at der var øjeblikke på banen, som føltes surrealistiske.

"Vi kom ud af en timeout, og vi stod lidt ved siden af hinanden. Jeg kiggede på ham. Det var som at være i 'The Matrix' eller sådan noget. Det føltes bare ikke virkeligt. Men det var dejligt at have de øjeblikke."

Forventningerne til, hvornår James-duoen ville blive den første far-søn-duo, der optræder i samme NBA-opstilling sammen, har været store, siden Lakers valgte Bronny som nummer 55 i NBA-draften i juni.

"Jeg er begejstret over at få lov til at være en del af det her," sagde Lakers' nye træner J.J. Redick søndag efter James' dobbeltoptræden.

"Det er fedt som basketballfan. Jeg synes, det viser LeBrons lange levetid og hans konkurrencemæssige udholdenhed. Og det siger noget om det arbejde, Bronny har gjort for at nå hertil."

Redick satte Bronny James på banen, mens Lakers førte 34-25 i anden quarter.

LeBron James har sagt, at det at spille med Bronny på samme hold har givet ham et nyt liv, nu hvor han går ind i den 22. sæson af sin glitrende karriere.

"Det er meget spændende, en ren glæde, at kunne komme på arbejde hver dag, arbejde hårdt med sin søn hver dag og se ham fortsætte med at vokse," sagde James.

"Vi presser hinanden. Han skubber til mig. Jeg skubber ham. Vi presser vores holdkammerater og omvendt. Så det er bare et meget glædeligt øjeblik, ikke kun for mig selv, men også for vores familie.

"Så det er ret fantastisk. Det giver dig en masse liv."

Bronny sagde på Lakers' seneste mediedag, at han blev opmuntret af de kritikere, der har antydet, at han udelukkende skylder sin superstjernefar sin plads på Lakers' hold.

"Jeg tager bare alle de ting, den kritik og det modspil, som folk har givet mig, og gør det til noget, der kan give mig brændstof," sagde han.

Bronny James forventes at tilbringe det meste af sin første sæson i udviklingsligaen G-League i stedet for på Lakers' seniorhold.

Lakers åbner deres regulære sæson 2024-2025 med en hjemmekamp mod Minnesota Timberwolves den 22. oktober.