Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

LeBron James' søn afviser at køre med far til træning hos Lakers: Aldrig i livet

LeBron og Bronny James er den første far-søn-duo, der spiller sammen på et hold.
LeBron og Bronny James er den første far-søn-duo, der spiller sammen på et hold.KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Selvfølgelig kunne Bronny James køre til Los Angeles Lakers' træningshal i bil med sin berømte far og nye holdkammerat hver dag, men det er udelukket. "Aldrig i livet", svarede debutanten på den professionelle basketball-liga NBA's mediedag, da han blev spurgt, om han ville køre med sin far LeBron James til træning.

Far og søn vil snart gå på banen sammen for den traditionsrige klub fra Californien. LeBron James kan næsten ikke vente. "Det er en ren fornøjelse at arbejde hårdt med min søn hver dag og se ham fortsætte med at vokse", sagde den 39-årige: "Vi presser hinanden. Han skubber mig, jeg skubber ham, vi skubber vores holdkammerater og vice versa."

Den særlige konstellation er et "meget glædeligt øjeblik" for familien , og han nyder at tilbringe meget tid sammen med sin dreng. "For at være ærlig er der ikke meget interaktion i det daglige," siger den firedobbelte NBA-mester: "Han kommer ned, han spiser, han går ind på sit værelse, han spiller et videospil." Det er ikke sådan , at "vi skal mødes ved bordet klokken fem og tale om morgendagens arbejde".

Bronny til Lakers med 55. valg

For Bronny James, som fylder 20 år i oktober , er det "en vanvittig følelse at træne med sin far og konkurrere på et højt niveau. Jeg føler, at det har gjort mig til en stærkere person."

Lakers valgte den 19-årige som nummer 55 i dette års draft. Hvis Bronny James kommer på banen, bliver de to den første far-søn-duo i NBA's historie, der deler banen.