Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

LeBron James ser frem til at spille med søn: Men vil ikke kaldes far på arbejdspladsen

LeBron og Bronny James skal i den kommende sæson forsøge at guide Los Angeles Lakers til succes.
LeBron og Bronny James skal i den kommende sæson forsøge at guide Los Angeles Lakers til succes.AMIE SQUIRE/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
LeBron James skal i den kommende sæson spille på hold med sin søn, Bronny James, men forud for sæsonen har den legendarisk spiller været nødt til at sætte nogle grænser for, hvordan deres professionelle forhold skal være.

Siden NBA-draften i juni år har det været en kendsgerning, at LeBron James i den kommende sæson skal spille for Los Angeles Lakers sammen med sin søn Bronny. Drømmen går i opfyldelse, og '23' er meget begejstret for det, men han indrømmer samtidig, halvt for sjov, halvt for alvor, at han har sat nogle grænser, mens de er på arbejdspladsen.

Det er i hvert fald sådan, det er blevet italesat i den seneste udgave af The Shops kommende show, som er optaget live fra Paris og bliver lagt ud på YouTube denne torsdag.

"Han skal ikke kalde mig 'far' på arbejdspladsen," siger den erfarne forward, da han bliver spurgt om det professionelle forhold, de vil begynde at have i næste sæson.

"Når vi går ud, og vi er alene med lukkede døre, kan han kalde mig 'far' igen. I bilen, hvis vi kører sammen, eller derhjemme, kan jeg være 'far,'" tilføjede Akron-borgeren.

Med hensyn til, hvordan Bronny så skal tiltale sin far, kom LeBron med flere guldkorn, som fik publikum til at grine.

"Nej, han skal kalde mig ting som 2-3 (LeBron James' nummer er 23, red.) eller Bron.... Eller du ved, 'GOAT' (greatest of all time, red.), hvis han vil.... Det er op til ham," joker han.

Til sidst forklarer han, at det ikke bliver svært for ham at tilpasse sig.

"Det er nemt for mig, for jeg har kaldt ham 'Bronny' i lang tid. Det er ikke sådan, at jeg har sagt 'Hey, søn; hey, søn!' Så det er nemt for mig. Det er ham, der skal tilpasse sig," forklarer han.

"Men vi kan ikke løbe ned ad banen, mens han siger: 'Far, læg bolden op! Far, jeg er fri! Far, kom nu!' Nej, det kan du ikke gøre," kommer det fra den nykårede olympiske mester.