Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

USA undgår fadæse og vinder i sidste øjeblik over Sydsudan i OL-opvarmning

LeBron reddede dagen for USA
LeBron reddede dagen for USAProfimedia
Det skulle måske bare have været en testkamp, men USA kom under pres i OL-testkampen mod Sydsudan.

Det krævede et layup af LeBron James (39) med otte sekunder tilbage at sikre Team USA en sejr mod Sydsudan på 101-100 i London lørdag.

LeBron James førte USA an med 25 point og syv assists og tilføjede også seks rebounds, da Team USA var ved at få en stor overraskelse.

Hans holdkammerat fra Los Angeles Lakers, Anthony Davis, leverede 15 point og 11 rebounds, og Joel Embiid fra Philadelphia 76ers sluttede med 14 point på fem af seks skud og syv rebounds.

I den fjerde af fem testkampe før OL var USA bagud 58-44 ved pausen, men vandt 37-18 over Sydsudan i tredje quarter og førte 81-76 inden fjerde quarter.

Marial Shayok og Carlik Jones bar Sydsudan. Shayok, som spillede fire kampe for Philadelphia 76ers i 2019-20-sæsonen, blev topscorer med 24 point. Jones, som spillede 12 kampe i sæsonerne 2021-22 og 2022-23 for Dallas Mavericks, Denver Nuggets og Chicago Bulls, lavede 15 point, 11 rebounds, 11 assists og to steals.

"Jeg vil være ærlig og sige, at jeg bedre kan lide disse kampe end de store sejre," siger James, og fortsætter:

"I det mindste bliver vi testet."

JT Thor, som spillede for Charlotte Hornets i sidste sæson, scorede 14 point, og Wenyen Gabriel (Memphis Grizzlies) stod for 11 point, seks rebounds og tre assists for Sydsudan.

Amerikanerne var storfavoritter til kampen, men de fik kamp til stregen af Sydsudan.

"Jeg gjorde ikke et godt stykke arbejde med at forberede vores hold," fortæller Team USA's træner Steve Kerr.

"Vi fokuserede ikke nok på, hvad de er i stand til, og det er min skyld."

"Jeg tror, at det gjorde det muligt for Sydsudan at få selvtillid tidligt... De var fantastiske. De spillede en vidunderlig kamp, og afslutningen var god for os, bare for at mærke det, for at mærke, hvordan det bliver i Paris og Lille."

Team USA møder Tyskland på mandag i London i deres sidste opvisningskamp inden OL i Paris. Den første kamp i gruppespillet er mod Serbien i Lille den 28. juli.

Team USA og Sydsudan mødes igen den 31. juli i gruppespillet.