Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

USAs regerende mestre slår Puerto Rico sikkert: Møder Brasilien i kvartfinalen

Joel Embiid lavede 15 point mod Puerto Rico
Joel Embiid lavede 15 point mod Puerto RicoReuters
De regerende olympiske mestre fra USA skal møde Brasilien i kvartfinalen i den olympiske basketballturnering for mænd efter at have slået Puerto Rico 104-83 i Lille lørdag og dermed sikret sig førstepladsen i gruppe C med tre sejre ud af tre mulige.

Værterne Frankrig møder Canada i ottendedelsfinalen, mens Serbien møder Australien, og Tyskland møder Grækenland.

Puerto Rico tog overraskende føringen i første quarter over mægtige USA, men amerikanerne kom hurtigt tilbage og genvandt kontrollen over kampen, hvor Minnesota Timberwolves-guarden Anthony Edwards førte an med 26 point.

Joel Embiid tilføjede 15 point, og Kevin Durant, LeBron James og Anthony Davis nåede også op på et tocifret antal point.

Debutanterne fra Sydsudan røg ud efter et nederlag på 96-85 til Serbien i den sidste runde af gruppespillet, selv om Marial Shakoy og Carlik Jones tilsammen scorede 34 point for det afrikanske hold.

Bogdan Bogdanovic scorede 30 point for Serbien, mens Nikola Jokic bidrog med 22 point og 13 rebounds.

"Mine drenge lagde deres hjerte og sjæl i kampen. Sikke en præstation. Det er alt, hvad jeg har at sige," sagde Sydsudans træner Royal Ivey.

På kvindesiden sikrede Spanien sig førstepladsen i gruppe A efter en sejr på 70-62 over Serbien, godt hjulpet på vej af Maria Conde, der var tilbage efter en skade og scorede 15 point.

Serbien er også i kvartfinalen efter at være blevet nummer to i gruppen, mens Kina vandt sin første sejr i turneringen og tredjepladsen i gruppen med en sejr på 80-58 over Puerto Rico, der blev slået ud.