Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern enige med Leverkusen om tysk landsholds-profil: Men én ting kan bremse handlen

Tah
TahProfimedia
I lang tid så det ikke ud som at Bayern München og og de forsvarende tyske mestre fra Leverkusen ville kunne nå til enighed om Leverkusens forsvarschef Jonathan Tah.

Men nu ser det ud som om der er kommet skred i forhandlingerne mellem de to klubber.

Ifølge det tyske medie Kicker er de nået frem til en klar aftale om transfersummen og de ekstra bonusser. Disse er i størrelsesordenen omkring 25 millioner euro i fast overførselskompensation og omkring fem millioner i præstationsrelaterede yderligere betalinger.

Der er dog stadig ting, der kan bremse handlen. Bayern er nemlig kun parat til at købe Tah, der ikke ønsker at forlænge sit ophold i Leverkusen, hvis Matthijs de Ligt bliver solgt.

Bayern ligger i øjeblikket i forhandlinger med Manchester United om de Ligt, der tidligere spillede under Erik ten Hags ledelse i Ajax. De to parter menes dog at være langt fra hinanden.

Hvis FC Bayern og Man United når til enighed, vil intet stå i vejen for, at Tah flytter til München. Nu afhænger alt af De Ligt.

Dernæst vil det være op til Leverkusen at optrappe indsatsen for at finde en ny midterforsvarer, hvilket ville være helt nødvendigt efter Tahs afgang.