Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern München legende vil have et lønloft i europæisk fodbold

Karl-Heinz Rummenigge har igen udtalt sig til fordel for et lønloft i professionel fodbold.
Karl-Heinz Rummenigge har igen udtalt sig til fordel for et lønloft i professionel fodbold.ALEXANDER HASSENSTEIN/Getty Images via AFP
Bayern Münchens bestyrelsesmedlem Karl-Heinz Rummenigge har opfordret til, at der indføres et lønloft i europæisk fodbold.

"Fodbold har brug for et lønloft. Omkostningerne stiger som en gal, selv for normale spillere og deres rådgivere. Nu er det tid til at handle," siger Rummenigge til Gazzetta dello Sport.

Rummenigge selv vil nu sandsynligvis have mindre indflydelse på dette: Han forlod UEFAs eksekutivkomité i februar i år. Han var tidligere formand for ECA, klubbernes egen forening fra 2008 til 2017.

Rummenigge udtrykte også sin overbevisning om, at FC Bayern vil komme tilbage på vindersporet med den nye træner Vincent Kompany.

"Vi har en ny træner og har købt nye spillere på en intelligent måde. Hold øje med Michael Olise, han kan blive afgørende. Jeg er også fortrøstningsfuld med hensyn til Champions League, som bliver ny for alle klubber i år," sagde Rummenigge.

I mellemtiden afviste den tidligere bestyrelsesformand Bayerns interesse i Inter Milans midtbanespiller Hakan Calhanoglu."Det er bare spekulationer. Vi har mange spillere i den rolle, såsom Palhinha, Laimer, Kimmich og Pavlovic," sagde han.