Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern overvejer Navas, Livakovic eller Nübel som vikar for Neuer

Hvem skal være stand-in for Manuel Neuer? Grublerierne har meldt sig i Bayern München.
Hvem skal være stand-in for Manuel Neuer? Grublerierne har meldt sig i Bayern München.AFP
Bayerns erfarne keeper, Manuel Neuer, havde sig et fælt uheld, da han væltede på skiferie og brækkede både skinneben og fibula. Dermed er den 36-årige nu ude i adskillige måneder, og derfor er den tyske flerdobbelte mester ude efter en passende reserve. Både Keylor Navas, Dominik Livaković og den tidligere Bayern-reserve Alexander Nübel er på blokken.

At finde en passende substitut for Neuer har højeste prioritet for Bayern-ledelsen, skriver Kicker. Derfor er der også allerede flere kandidater i søgelyset, og her er den ene den costaricanske veteran Keylor Navas, der aktuelt er at finde i PSG, som Bayern står over for at møde i Champions League, samt derudover Dominik Livakovic, der har stået en fremragende slutrunde for Kroatien indtil videre, men som aldrig har spillet uden for Kroatien, hvor han står for Dinamo Zagreb. Det kan være en kæp i hjulet på de planer, selvom han uden tvivl er et stort talent i målet.

Den tredje mulighed er Alexander Nübel, som er på lån i Monaco, og her har været aldeles overbevisende. Han skulle dog være godt tilfreds med tilværelsen hos monegaskerne, og det vil i øvrigt kræve en sum i kompensation fra München, hvis han skal tilbage til klubben nu. Derudover har han haft et dårligt samarbejde med Bayerns målmandstræner, Toni Tapalovic, der ikke har set med milde øjne på Nübels potentiale. Det har andre dog efter hans præstationer i Ligue 1, og der har været flere rygter om, at tyskeren var på vej til Premier League.

Neuer er meldt ude for resten af sæsonen, og der vil sandsynligvis komme yderligere spekulationer om, hvorvidt han overhovedet kan komme op på sit topniveau igen.