Bayern-træner: Jeg forventer Mbappe' bliver klar til at spille mod os

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern-træner: Jeg forventer Mbappe' bliver klar til at spille mod os

Julian Nagelsmann tror ikke at PSG må undvære Kylian Mbappe' til det første møde mod Bayern München
Julian Nagelsmann tror ikke at PSG må undvære Kylian Mbappe' til det første møde mod Bayern MünchenAFP
Bayern Münchens træner Julian Nagelsmann sagde fredag på en pressekonference, at han forventer PSGs Kylian Mbappe' bliver klar til det første møde i Champions League mod den tyske klub den 14. februar på trods af, at franskmændene har meldt ud, at den franske landsholdspiller ikke kommer i aktion de næste tre uger.

PSG meddelte ellers torsdag at Mbappe' ville være ude i tre uger med en lårskade efter at han måtte lade sig udskifte i 1. halvleg af PSG´s 3.1 sejr onsdag mod Montpellier. 

"Jeg tror ikke på, at han ikke bliver klar til at spille mod os" sagde Nagelsmann på et pressemøde. "Jeg ved ikke, hvad der er galt med ham, så jeg går ud fra, at han vil spille. Det er lidt vagt at sige, at han ville være ude i op til tre uger", på deres (PSGs) hjemmeside".

Mbappe' er fællestopscorer i Champions League med syv mål, og nummer to i Ligue 1 med 13 mål i ni spillede kampe.

"Hvis det ikke er nogen akut skade, kan jeg ikke se ham gå glip af kampen," sagde Nagelsmann. "Det er for tidligt allerede nu at sige, at han ikke vil spille, hvis det ikke en akut skade."

Nagelsmann sagde også, at det faktum, at skaden ikke blev beskrevet mere i detaljer kunne være en del af PSGs planer for at forvirre tyskerne.

Bayern München, der fører Bundesligaen med et enkelt point,  er vært for returmødet den 8 marts mod PSG, som har et stramt program med fem kampe i kalenderen mellem 4-19 februar.